2777
2789
عنوان

تراپیستم میگه باید روزی پنج ساعت صحبت کنی و وابستم شی

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 53 پست

نه عزیزم نرو وقتی مشکلی نداری 

فک نکن چون روانشناسه خداست 

به فکر جیب خودشه 

میخواد میلیاردر شه با این روشا و بره از ایران 

تو وسیله ای برای پر کردن جیبش نباش

خیلیم حالت خوبه سعی کن برای موارد اینطوری خودت به خودت کمک کنی پادکستای عزت نفس و ... گوش بده

حسبی الله ❤
نرو عزیزم این چه راهکاریه تراپیستی خوبه ک بی طرف و بدون هیچ نظر شخصی تشخیص بده اینکه یه ادم عادیه

اره عزیزم با یکی دیگه وقت گرفتم. با یه خانومی که کاناداست دوستام پیشش میرن. هزینش خیلی بیشتزه ولی میگن اون حالیشه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم خدارو میخاد هم خرمارو؟

ایشون یه آدم سواستفاده گره. هم میخاد ازت بهره ببره هم پول بگیره. من که این ادما یه قرونم نمیدم چه برسه به روزی 5 میلیون

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

تراپیست بودن به معنی مریض نبودن و مرض نداشتن نیست 

میخواد بحران بدون مراجعه بودنش رو با شما حل کنه

چه خبره پنج ساعت

اصلاً ادامه نده

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
بزارش کنار سو استفاده گره

پولکیه. بخاطر پول خودش میگه منو باید جایگیزین همه بکنی فقط با من حزف بزنی که برای هر چت ساده چندمیلیون بگیره

روزی ۵میلیون چخبره من باشم قیدشو میزنم

من خودمم پولشو ندارم. روزی پنج میلیون. هرچی میگم جلسات هفتگی باشه. کند پیش بریم ولی خب هفتگی باشه. میگه نه

بس پولکیه

نه عزیزم نرو وقتی مشکلی نداری فک نکن چون روانشناسه خداست به فکر جیب خودشه میخواد میلیاردر شه با این ...

چشم عزیزم🩷

واقعا چرا تراپیستا خودشون نیاز به روان شناس دارن

دکترای اعصاب خودشون بی اعصابن

کاشت مو خودشون کچلن

پزشکای زیبایی خودشون زیبا نیستن و جراحی ندارن

و...

بله هفته ای یبار و نهایت یک ساعت و بعدش کلاس های گروهی و دوره قرار میدن

سریعا قطع کن شیاده کلاهبرداره عوضی

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
من خودمم پولشو ندارم. روزی پنج میلیون. هرچی میگم جلسات هفتگی باشه. کند پیش بریم ولی خب هفتگی باشه. م ...

روزی ۵تومن یعنی ماهی ۱۵۰ میلیون تومن میخاد ازت تیغ بزنه یارو تیغ زنه با همین ۱۵۰ تومن کلی توی اجتماع بگرد و خرید کن 

تراپیست بودن به معنی مریض نبودن و مرض نداشتن نیست میخواد بحران بدون مراجعه بودنش رو با شما حل کنهچه ...

بعد دروغ میگه. اینقدر از خودش تعریف میکنه. میگه ساعت فلان تا فلان همیشه وقتم پره ولی تا پیام میدم اون ساعت سریع حواب میده و شروع میکنه به چت کردن با من😂😐

من ارشد مشاوره دارم ولی تراپیست تو سریع عوض کن فقط مواقع اضطراری شماره به مراجعه میدیم اونم فقط تلفنی صحبت کردن بشین با من فقط چت کن دیگه چی بود 😐😐😂

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
2810