2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اون فرم پر کردنشه چیا باید بنویسم بخ بار چند سال پیش یه کارمند بانک مسخرم کرذ از اونموقع برام ...

عزیزم ی شماره طولانی هست روی کارت که با lR شروع میش اونو بادقت مینویسی اون شماره شبا هس

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
منظورم اون فرم پر کردنشه چیا باید بنویسم بخ بار چند سال پیش یه کارمند بانک مسخرم کرذ از اونموقع برام ...

عزیزم مشخصاتتو بنویس مبلغ هم بنویس شبا هم کامل وارد کن بعد اسم اون شهص دوتا هم امضای پایی برگه فرم بانک ما اینجوربود

هرچی ازت خواسته شده دارنده حساب از کدوم کارت هست نام و اینجورچیزا و شعبه بانک .چیزی هم ندونستی خیلی جدی بگو این قستم من تکمیل کنم؟ تا بهت نخندن والا منم چیزی رو ندونم میپرسم چرا مسخره کنن

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ی شماره طولانی هست روی کارت که با lR شروع میش اونو بادقت مینویسی اون شماره شبا هس

بله اینو میدونم بقیشو استرس دارم☹️اصن سالی یه بار دوس ندارم برم بانک چون پول نو حساب منه مجبور شدم

از همون اول بگو من سر در نمیارم اولین بارمه میشه کمکم کنید 

و اینکه فرم همه جاش مشخصه هرجاش نفهمیدی بپرس 

بپرس اوناوظیفه شونه راهنماییت کنن.اگه مسخره کرد کم نیارجوابشوبده بروبه رییس بانک بگو ...بیخودمیکنن مسخره کنن.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️