2777
2789
عنوان

شوهرم میگه با داداشت روبوسی نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 42 پست
حالا یه کم ملاحظه کن بعدا براش عادی میشه اوایل ازدواج معمولیه این رفتارا

نه من هر چی ملاحظه کردم این ذهنش خراب تر شده چهار ساله ملاحظه کردم سخت گیری هاش بیشتر شده

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این اسکل احتمالا نمی کنه

نه نمی کنه

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
چیزیو میگم ک بسیار بسیار شاهدشماوایل زندنی شوهر خالم اینطوربود بعد درست نشد ک هیچ خودش حتی خیانت میک ...

بازم میگم در مورد همه صدق نمیکنه .

شما نمیتونید با ۴تا خط توضیح استارتر بگید شوهرش خراب و خیانت کاره که .

بیچارہ دوستم ی شوھر خیانت کار دارہ براش سازہ ھای این مدلی ھم میزنہ یارو روانی کثافت

اینجپر انگل ها آدم نمیشن

نه من هر چی ملاحظه کردم این ذهنش خراب تر شده چهار ساله ملاحظه کردم سخت گیری هاش بیشتر شده

درکت میکنم منم وقتی نامزد بود و تا سه سال بعد از عروسی شوهرم میگفت با هیچ مذکری دست نده. 😔ما رسم روبوسی با جنس مخالف نداریم چه محرم باشه چه نامحرم. بزور چادریم کرد چند بار سرم کردم بعد با مانتو گشتم ولی میگفت شالتو محکم ببند سر و گردنت بیرون نباشه پدرم دراومد از دستش ولی بعد از سه سال گاماس گاماس دیدگاهش عوض شد دیگه گیر نداد الانم فقط عید دیدنی یه دست میدم یه سلام و احوالپرسی . به نظرم همسر تو هم رفته رفته بهتر میشه💚👍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نمیتونید برید مشاوره؟

نه این به مشاوره هم اعتقادی ندارع

درکت میکنم منم وقتی نامزد بود و تا سه سال بعد از عروسی شوهرم میگفت با هیچ مذکری دست نده. 😔ما رسم رو ...

انشاالله

نه این به مشاوره هم اعتقادی ندارع

پس خودت تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی رو ببین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا