2777
2789
عنوان

شوهرم میگه با داداشت روبوسی نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 42 پست
بگو از اول روبوسی کردمالان روبوسی نکنم فکر می کنن تو روانپریشی

بد دله شکاکه دارم دیونه میشم شما مگه رو بوسی نمی کنید؟؟؟

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
تو هم بگو با مادر و خواهر و خاله و عمه هات حق نداری روبوسی کنی یا حتی دست بدی

این اسکل احتمالا نمی کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو هم بگو با مادر و خواهر و خاله و عمه هات حق نداری روبوسی کنی یا حتی دست بدی

اره میگن بهش

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
بد دله شکاکه دارم دیونه میشم شما مگه رو بوسی نمی کنید؟؟؟

این آدم مریضه باید قبل ازدواج درمان میشد الان طلاق بگیری راحت‌تره تا درستش کنی

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

هرکی اینجوریه خودش خیلی خیلی بدور ازچشم بقیه خراب ترهببخسی رکم

نه حقبقته حالم ازش بهم می خوره

هرکی اینجوریه خودش خیلی خیلی بدور ازچشم بقیه خراب ترهببخسی رکم

نه این حرفتون برای همه صدق نمیکنه لطفا دیگه جایی نگید چون باعث میشید طرف حساس بشه به شریک زندگیش.

معمولا برمیگرده به شکاکی و پارانوییدی .یه نوع اختلال روانیه که باید درمان بشه .معمولا به سختی هم درمان میشه

شکاکه؟

ارع دیگه شکاک و بدله

ازدواج سنتی بوده یا مدرنپس تو آشنایی در مورد چیا صحبت میشه

سنتی با این بد دل  ازدواج کردم

نه این حرفتون برای همه صدق نمیکنه لطفا دیگه جایی نگید چون باعث میشید طرف حساس بشه به شریک زندگیش.معم ...

چیزیو میگم ک بسیار بسیار شاهدشم

اوایل زندنی شوهر خالم اینطوربود بعد درست نشد ک هیچ خودش حتی خیانت میکرد

شوهردوستم

خود عمم هم همینطوربود 

همشووون ی موردی داشتن و بد میجنبیدن 

ولی زنو خفه میکردن ازهمه بابت

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
2810