2777
2789
عنوان

کارم اشتباه بود

71 بازدید | 19 پست

پدر همسرم با دامادشون دارن شریکی خونه میسازن  البته یک قسمتیش بود فقط اضافه بنا و بازسازی داخلش همسرم هم ۱۰۰ تومن گذشت هزینه طبقه ما کلا ۴۰۰ شد البته نه برای خودمون برای اینکه ۳ سال اونجا بشینیم 

از طرفی هم ما قرار اسفند ماه عروسی بگیریم خودم 

۲۰ واحد تخصصی برداشتم ترم اخرم برای همین سرخودمم شلوغ

من حدودا از تو آبان گفتم دنبال تالار و کارای عروسی باشیم که اون اواخر امتحانای خودم هم هست

الان خانواده همسرم میگن تو چرا هی  میکشونیش اون طرف این طرف کلی کار ریخت 

بنظرتون حق با کیه 

اینم بگم اکثر کارای هماهنگی و کارای کارگری و اینا هم با همسرم

الان من متوجه نشدم برادرشوهرتون با پدر شوهرتون شریکی دارن خونه میسازن چرا همسر شما باید کارای هماهنگی رو انجام بده؟!! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حدودی درست میگن چون تا هوا خیلی سرد نشده باید همه چیز جمع بشه

خوب تالار و کارای دیگه هم نمیشه که تو دو هفته انجام داد خودشون تاکید دارن تا اسفند بریم وگرنه من مشکلی با اون ور سال ندارم 

بعد هم کلا هفته ای یک روز ما میریم دنبال میگردیم

خوب دقیقا تو همون یکماه امتحانای من

خب یکماه قبل ترش.. الان آذر هستیم دی ماه برید. دیگه باید با همسرت هماهنگ بشید. یه تالار انتخاب کنید رزرو بقیه چیزا هم کار چند روزه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب یکماه قبل ترش.. الان آذر هستیم دی ماه برید. دیگه باید با همسرت هماهنگ بشید. یه تالار انتخاب کنید ...

ما الان یکماه هفته آب یکروز داریم دنبال تالار میگردیم هنوز پیدا نشد 

این وسط مامان خودم هم ممکن عمل جراحی داشته باشن در واقع همه کارا رو هم شد برای همین نگرانم نرسیم 

دامادشون و پدرشوهر چون قرار ما سه سال اونجا بشینیم

خب همسر شما باید به هردو برسه چون از قبل بهش گفتین در هفته برنامه ریزی کنین 2 روز یا 3 روز بیاد باهم دنبال تالار باشین بقیه شو بره به پدرش کمک کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب یکماه قبل ترش.. الان آذر هستیم دی ماه برید. دیگه باید با همسرت هماهنگ بشید. یه تالار انتخاب کنید ...

حقیمتا همین الان هم چن هفته های آخر ترم هستیم من پست سر هم امتحان دادم جون ترم اخرم پایان نامه هم دارم اصلا همه چی شد قوز بالاقوز

ما الان یکماه هفته آب یکروز داریم دنبال تالار میگردیم هنوز پیدا نشد این وسط مامان خودم هم ممکن عمل ج ...

ولی خب شما که میدونستی میخوای مراسم بگیری ازدواج کنی کاش سرتو الان با درس شلوغ نمیکردی 

ولی خب شما که میدونستی میخوای مراسم بگیری ازدواج کنی کاش سرتو الان با درس شلوغ نمیکردی

ترم اخرم همسرم گفت بردار که قبل اینکه بریم خونه خودمون درست تموم شه وگرنه من این ترم ۱۲ واحد برمی‌داشتم اصرار خودش بود

ما الان فقط یکروز در هفته دنبال این کاراییم ولی همونم میگن زیاد

نه دیگه 1 روز درهفته که اشکالی نداره 

داماد تون نیست مگه؟! 

خوده همسرت باید براش مهم باشه و بتونه مدیریت کنه 

حالا تو زیاد جوش نزن نهایت اگه تا تاریخ معین تالار پیدا نکردین یکم تاریخ رو عقب تر بندازین دیگه 

2810