2777
2789
عنوان

کارم اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 19 پست
ترم اخرم همسرم گفت بردار که قبل اینکه بریم خونه خودمون درست تموم شه وگرنه من این ترم ۱۲ واحد برمی‌دا ...

خب اشتباه گفت همسرت 

آخه الان شما با مراسم خودت سرت شلوغه و درگیری 

چه اصراریه تا قبل ازدواج تموم کنی 

بعد اونجا بری خونه خودت یه دفه همه چی خلوت میشه حوصلت تو خونه سر میره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه دیگه 1 روز درهفته که اشکالی نداره داماد تون نیست مگه؟! خوده همسرت باید براش مهم باشه و بتونه مدیر ...

بازم اصرار همسرم نا قبل ماه رمضون بریم جون اون ور سال همه جی افزایش قیمت میخوره وگرنه من از خودام بود میگفتن اردیبهشت خرداد من با خیال راحت درسمو تموم میکردم 

دقیقا هفته پیش هم مشخص شد مامانم دو تا صایعه سرطانی تو روده دار 

الان برای اونم نگران کلا انقدر برای اون نگرانم دیگه حس دنبال تالار گشتن و لباس عروس هم ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اشتباه گفت همسرت آخه الان شما با مراسم خودت سرت شلوغه و درگیری چه اصراریه تا قبل ازدواج تموم کنی ...

خود همسرم هم دانشگاه این ترم ثبت نام کرد ۳ روز در هفته هم خودش میره دانشگاه 

عمل مامانم هم ممکن چند روز آیند باشه احتمالا دوره نقاهت یکماه اینا باشه 

دارم به حدف ترم فکر میکنم ازون ور هم فقط ۵ هفته به آخر ترم

بازم اصرار همسرم نا قبل ماه رمضون بریم جون اون ور سال همه جی افزایش قیمت میخوره وگرنه من از خودام بو ...

خب پس باهاش صحبت کن فعلا دست نگه دارین تا وضعیت مادرتون مشخص بشه بعد 

ولی بنظرم از روز اول عید نمیان همه چیو گردن کنن دیگه 

کم کم گرون میکنن تا خرداد دیگه دوباره همه چی گرون میشه شما میتونی اخرای اسفند مثلا برین تالار رزو کنین برا 1 ماه بعد یا 2 ماه بعد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خود همسرم هم دانشگاه این ترم ثبت نام کرد ۳ روز در هفته هم خودش میره دانشگاه عمل مامانم هم ممکن چند ر ...

ولی من جات باشم همه چیو وا میکنم با شوهرم صحبت میکنم میگم یکم صبر کنیم ببینیم اوضاع مامانم چطور میشه بعد تصمیم میگیریم دوباره