2777
2789
عنوان

شوهر چرا اینجوریه

155 بازدید | 25 پست

سلام خانمها پدر شوهرم دیشب فیلم فرستاده که زن نباید به شوهر پیله کنه وگرنه مرده هنگ میکنه دلیت میکنه زنه رو من پیش شوهرم گفتم نه بی احترامی میکنم نه چیزی فقط به گوشی تو زنگ میزنن جواب نمیدم بهش برخورد اومدم وسیله رو جمع کن برو شهر خودت خانواده اش هر برخوردی کنن طرف اونا رو میگیره یعنی منو دوست نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار دیگه خودت بخون ببین می فهمی

میگم برام کلیپ فرستاده مرد از سرکار میاد زن بهش پیله نکنه وگرنه مرده هنگ میکنه و زنه رو دلیت میکنه من به شوهرم گفتم شوهرم ناراحت شد یعنی میگه چیز بدی نگفته پدرم

خب اینکه به شوخیه هرچند ناخوشاینده ولی اصلا لازم نبود به شوهرت بگی میتونستی یه شوخی متقابلا براش بفرستی یا کلا سین کنی واکنش نشون ندی . بعدم خیلی متنتو بد نوشتی من قسمت دومو اصلا متوجه نشدم بهت گفت وسیله هاتو جنع کن خانواده ات اومدن برو یا چی؟ 

ببین این یه سیاسته که خودتو بین شوهرتو و خانواده اش قرار ندی چون بیشتر مردا طرف خانواده رو میگیرن 

انگار یه ددیگاه مقدس گونه در مورد پدر مادر دارن نمیتونن اونا رو نادیده بگیرن

پس بهتره خودمون رو در شرایطی قرار ندیم که همسرمون بین ما انتخاب کنه

کمی هم با محبت باشیم بد نیست جواب دادن تلفن وقتی همسر نیست اگر خودش دوست داره که جواب بدیم چه ایرادی داره؟

مثلا من جواب نمیدم چون همسرم همینو دوست داره ولی وقتی میشه با هم خوب بود دریغ نکنیم از هم محبتای کوچولو رو

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
مشکلی چیزی داری شماچقدم بزرگ نمایی میکنی و زندگیو تلخ

نه بابا اصلا من با شوهرم کاری ندارم خواهرشوهرم مطلقه هست با دو تا بچه اومد یه هفته خونمون موند تازه دو روزه رفت حس میکنم این چیزی گفته باشه

خب اینکه به شوخیه هرچند ناخوشاینده ولی اصلا لازم نبود به شوهرت بگی میتونستی یه شوخی متقابلا براش بفر ...

نه ما دور از حانواده ها زندگی میکنیم الان بیرونه میگه اومدم برو شهر خودت

نه بابا اصلا من با شوهرم کاری ندارم خواهرشوهرم مطلقه هست با دو تا بچه اومد یه هفته خونمون موند تازه ...

شماهم یه کلیپ که توش بگه چگونه احترام خانم هاتون نگه دارین برا پدر شوهرت میفرستادی  

خودش متوجه میشد

2810