عزیزم،درون انسان شیشه نیست که بشه خواسته هاتو بدون حرف بفهمنلازمه ،در یه زمان درست،بهش بگو لطفا بشین ...
عزیزم همسرم توعروسی زیاد مش …خورد
و من تودلم گفتم اومدم خونه تذکرمیدم ولی مادرشوهرم یکاری کرد همه سرمیز متوجه شدن شوهرمم حرف گوش نمیداد رفته بود برقصه هی میخورد به همه من بغضم گرفت و رفتم بیرون تالار
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم همسرم توعروسی زیاد مش …خوردو من تودلم گفتم اومدم خونه تذکرمیدم ولی مادرشوهرم یکاری کرد همه سرم ...
یه وقتی که دیدی سر حاله و خوش اخلاقه،با خوشرویی بهش بگو که با زیاده روی مش....شان و احترامش تو جمع پایین میاد ،و فقط بخاطر اینکه برای شما این حس مهمه ،داری بهش میگی
عزیزم همسرم توعروسی زیاد مش …خوردو من تودلم گفتم اومدم خونه تذکرمیدم ولی مادرشوهرم یکاری کرد همه سرم ...
سیزده به در با رفیقامون رفته بودیم بیرون شوهرم و مردا مش. روب خورده بودن شوهرم دستمو میکشید میگفت بیا پیشم حالیش نبود تو جمع هستیم منم قشنگ به بطری ابو ریختم سرش تا چند روزم محل نذاشتم بهش
اگه وقتای دیگه از نظر اخلاقی آدم متعادلی هست ،خیلی سخت و موضع نگیر ،میدونم کارش ناپسنده،ولی با بحث ...
ازین بیشتر داغون شدم ک ی اقایی بهم گیرداد و ازبس شوهرم بیرون بود بخاطر حال بدش و توفضای بیرون داشتن میخوردن پیشم نبود حالمو بدترکرد دام میخواست بزارم برم