2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه یه زن مردو بزنه مرد نباید اونو بزنه یا باید بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 127 پست
بیش از حد تنوع باعث اولار کتک ییسن 🤣🤣🤭هر ایش الع بکار چلخدان گلر،یازیغ اوشاغ 🤣🤣😂

هه دای اله اونا گوره تاپیک وردیم ددیم قوی گوریم پیس ایش گورسم قاباغین آلیم 😂😂😂😂

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا آدما فرق دارن من بشخصه خوشم نمیاد

همسر منم خوشش نمیاد ،شما میزنی طرف و دادو بیداد میکنی قهر میکنی چیکار می‌کنی ،هیشکی خوشش نمیاد از این کارا 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بگو میزدم له ولوردت میکردم‌🤣🤣تا تو باشی با نیشگون تنوع ندی ب زندگی 😂😂🤭

سوالایی از آدم میپرسید😂

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
چی بگم

چ سوالایی‌😄😄

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
بگو میزدم له ولوردت میکردم‌🤣🤣تا تو باشی با نیشگون تنوع ندی ب زندگی 😂😂🤭

خب چیکار کنم حرصم میده عههههه

چ سوالایی‌😄😄

خواهش میکنم ،دیگه بیشتر از این خجالتم ندین 😂🤧

هه دای اله اونا گوره تاپیک وردیم ددیم قوی گوریم پیس ایش گورسم قاباغین آلیم 😂😂😂😂

الله ها شکر ،حلع ایستیسن قاباغن الاسان😂

یو جدی ولی ،دست درازی نکن رو مرد زشته یه دفعه عصبی میشه،سعی کن با ارامش و نازو ادا قهر کنی و حرفتو پیش ببری ،بیشتر جوابع😑🤭🤭

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

سوالایی از آدم میپرسید😂

خب چرا نمی‌گین چیکار میکنین ،نکنه طلاق میدین طرف و 

والا

من ب جای شما از  سوال آخریا‌ خندم‌گرفته...😅

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
من ب جای شما از سوال آخریا‌ خندم‌گرفته...😅

عجب

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
الله ها شکر ،حلع ایستیسن قاباغن الاسان😂یو جدی ولی ،دست درازی نکن رو مرد زشته یه دفعه عصبی میشه،سعی ...

حرص منو درمیاره عصبی میشم ،خب اونم یه ذره منو درک کنه ،خوشش میاد حرصم دربیاد

خب چرا نمی‌گین چیکار میکنین ،نکنه طلاق میدین طرف و

والا من نظری ندارم چی بگم اصلا تصوری از چنگ انداخته شدن ندارم

2810