2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه یه زن مردو بزنه مرد نباید اونو بزنه یا باید بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 127 پست
چرا دعوا دارین زن و شوهرید حرف بزنید با هم این کارا حرمتا را از بین میبره مرده یه دفعه از کوره در می ...

حرف که می‌زنیم بعضی وقتا خیلی دیگه حرصمو در میاره منم چنگ میزنم به بازوهاش،فک نکن یه روزی جرات کنم چنگ بزنم به صورتش ها نه ،همین بازوهاشو هی میگه حالا شب چجوری برم باشگاه 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
حرف که می‌زنیم بعضی وقتا خیلی دیگه حرصمو در میاره منم چنگ میزنم به بازوهاش،فک نکن یه روزی جرات کنم چ ...

چه عرض کنم والا

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا از اوناس که کاری میکنه شوهره همش میگه چشم🤣

آخه میگن اگه به آقاتون گیر ندین ،غر نزنین فقط بگین چشم اونم به شما میگه چشم خب چکاریه می‌خوام صد سال دیگه نگه چشم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بفرمایید

اگه شما جای همسرم بودین چه واکنشی نشون می‌دادین نسبت به من ،چون شما مرد هستین بخاطر این پرسیدم 

قیز ،یازیغ اوشاغی نیه وروسان؟!🤨😂

بکار قالمیشام ،هر دم دیرم قوی تنوع وریم زندگانیغا😂

آخه میگن اگه به آقاتون گیر ندین ،غر نزنین فقط بگین چشم اونم به شما میگه چشم خب چکاریه می‌خوام صد سال ...

اینجوری نیست

این فرق دازه

الان یه دوره داره به اسم زن دست نیافتنی

رایگانم هست برو ببین

اگه شما جای همسرم بودین چه واکنشی نشون می‌دادین نسبت به من ،چون شما مرد هستین بخاطر این پرسیدم

چی بگم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
اینجوری نیستاین فرق دازهالان یه دوره داره به اسم زن دست نیافتنیرایگانم هست برو ببین

کجا میشه بگی ممنون

چی بگم

هرچی حقیقت داره هرکاری انجام می‌دیم تو این شرایط همین و بگین 

بکار قالمیشام ،هر دم دیرم قوی تنوع وریم زندگانیغا😂

بیش از حد تنوع باعث اولار کتک ییسن 🤣🤣🤭هر ایش الع بکار چلخدان گلر،یازیغ اوشاغ 🤣🤣😂

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

هرچی حقیقت داره هرکاری انجام می‌دیم تو این شرایط همین و بگین

والا آدما فرق دارن من بشخصه خوشم نمیاد 

2810