2777
2789

مثلا طرف قصد ازدواج نداره

فقط می خواد با دختر بیرون بگرده یه مدت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خوش خیال

موهام سفید شد بااین روابط بی در پیکرو چرت 

خداروشکر یجا ب عقل اومدم تموم کردم و ازدواج سنتی 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......

متوجه نشدم یعنی یه هول خواستگار بشه؟ اگه این رو پرسیدی نه عزیزم هول خواستگار نمیشه، بیشترشون هم همزمان با چند نفرن. کسی بخواد مثل آدم از اول میاد خواستگاری حالا یا میشه یا نمیشه اینکه دختره رو ببره حسابی باهاش باشه کیفشو کنه به اسم ازدواج فقط یه فریبه

منم دیدم نشون هم بردن و نامزد شدن ولی قبل عقد به هم میزد پسره تو این تایم همه کاری هم‌میکرد با دختره

بعد کسی هم نمی تونه چیزی بگه چون به اسم خواستگار ختم شده

منم دیدم نشون هم بردن و نامزد شدن ولی قبل عقد به هم میزد پسره تو این تایم همه کاری هم‌میکرد با دختره

دخترا ببینید حواسنون باشه، طرف یه ماشین داغون هم داشته باشه نمیندازه زیر پا مشتری بعد یه مدت بیاد بگه خب حالا میخری ؟

بعد کسی هم نمی تونه چیزی بگه چون به اسم خواستگار ختم شده

دقیقا 

میگن‌نساختن با هم جدا شدن ولی این دختر خیلی اذیت شد 

پسره هم‌واسه خودش راحت و آزاد میگرده اونکه سوخت داده دختره ست

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
دقیقا میگن‌نساختن با هم جدا شدن ولی این دختر خیلی اذیت شد پسره هم‌واسه خودش راحت و آزاد میگرده اونکه ...

نه عزیزم از قدیم میگن هر چی بکاری درو میکنی ، پسره فکر میکنه زرنگه 

2810