2777
2789
عنوان

شوهرتون خونه و ماشین بنامتون نزنن ناراحت میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 72 پست
مقصرخودتی عزیزم .چرانصف پول رهن رادادی .وقتی پول رهن راگرفت پولت راپس بگیر طلابخرپس اندازکن .

اول زندگیمون بود من تو زندگی چیزی به اسم منو تو نداشتیم ولی بعد عروسی فهمیدم اونیکه من فکر کردم نبود من همه چیو برا دوتامون میخواستم اما اون برا خودش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماهاکه شوهراتون وخانواده هاشون رامیشناسیداینطورند توی مسائل مالی اصلا کمکشون نکنیدوفکرآینده ی خودتون باشید .اونافکرمیکنندزن ممکنه اگه چیزی به نامش باشه یاطلابراش بخرندبرمیداره میره ولی شمافکرکرده ایدخدانکرده اگه یه روزبرسه که همسرتون درقیدحیات نباشه فقط یک هشتم ازاموالی که به ناموشون هست اونم زمینی نه به شمامیرسه حالاتازه خیلی هاشون زرنگ هستنداموال رابه اسم خانواده هاشون میکنندکه اگرطرف ناتوباشه بعدابه بچه تون هم هیچی نمیده

شماهاکه شوهراتون وخانواده هاشون رامیشناسیداینطورند توی مسائل مالی اصلا کمکشون نکنیدوفکرآینده ی خودتو ...

من اصلا اینجوری نبودم ولی تو زندگیمون بخاطر همسرم خیلی طلا فروختم خیلی ها،پول رهنم نصف نصف گذاشتیم،جهازمم کامل آوردم حتی یک قلمم همسرم نگرفت ولی تا دعوامون میشه میگه هیچ سندی نداری ثابت کنی که پول رهن دادی،هیچ کاغذی نداری که نشون بدی جهازت مال تو هست،کدوم طلا رو فروختی همون طلایی که خودم برات خریدم،تو دعوا ها همه این حرفا رو میزنی بخاطر همین من به همچین همسری اعتماد نداریم آدم یه بار یه اشتباهو می‌کنه دو بار می‌کنه برا بار سوم باید خیلی احمق باشه با همچین حرفا طلا بده

چرا به خاطر حرف مردم میخوای زندگیت رو خراب کنی اگر به شوهرت مطمئنی که چه لزومی داره سند به نامت باشه  اگر میخواست خونه بخره که باید طلاهاتو بهش میدادی حالا طلا توی دستت باشه و سختی بکشی هرسال آواره ی این خونه و اون خونه باشی به چه درد میخوره طلاهاتو بهش میدادی و یه قولنامه ی دستی مینوشتی که چند گرم طلا بهش دادی و باید برات بخره 

چرا به خاطر حرف مردم میخوای زندگیت رو خراب کنی اگر به شوهرت مطمئنی که چه لزومی داره سند به نامت باشه ...

من به شوهرم اعتماد ندارم که طلا نمیدم،۴ ماه موندم خونه بابام خونوادش باعث شدن تو این ۴ ماه نه زنگ زد نه اومد دنبالم هنوز جلو بازی هم درآورد پشت خونوادش واستاد گفت اونا حق دارن،برا همچین مردی من تفم نمیندازم

شایدالان بگیداینکیه دیگه ولی من این جورمردهارانمیتونم درک کنم

این جور مرداد از نظر من بدبختن چون از زنشون میترسن،میترسن چیزی بنامش کنند فردا طلاق بگیره ببره،،،میدونی مرد از خودش مطمئن نباشه ها همین میشه،شوهر من اونقدر با من بد کرده که مطمئن یه روز میزارم میرم