بچه ها من عقدم برای شب یلدا شوهرم ازم نظر خواسته به نظرتون بگم طلای ظریف بیاره و ست اتومو و... یا طلای یکم قیمت بالاتر لباس زیاد دارم یا طلا و بافت؟ آخه پول چکمه تقریبا با اتومو برابری میکنه موندم چیکار کنم یه وقت خانوادم نگن باید تو خریدت میخرید؟
قطعا به جای ما با خانواده است صحبت کن که بعداً به روش نزنن خجالت بکشه
اگر همه چیز داری و الان احتیاج نداری و اونم وضعش خوبه اتو مو تو خرید عروسی بگیر الان طلا سنگینتر با حالا یه بافت بهتره اگه بخوای کمک خرید عروسی بشه و به اتو مو احتیاج داری اتو بگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی درمقابل هدیه ای که اولین شب یلدا براتون میارن شما هیچ هدیه ای به عنوان تشکر نمیدین یلدایی فرقی ...
نه ما رسم نداریم هدیه ای بدیم کلا سال اول اونا میارن البته اگه عقد باشی سال اول خونه خودمون باشیم در هر صورت با مادر عروسه شاید خودم یه دورس براش بگیرم تو فکرمه براش یخرم خب یلدا بهش کادو میدم
ببین تو این گرونی و تورم این رسوم دست و پای جوونارو بیشتر میبنده ای کاش با یه سبد میوه و یه جعبه شیرینی و یه تیکه طلا تموم میشد الان عروس خانوما انتظار آناناس و نارگیل و کدو حلوایی حکاکی شده دارن خب اینا تجمل گرایی همون هندونه و یه سبد میوه یه مقدار آجیل خودش کلی میشه طلا هم که چقدر گرونه .....
والا من خودم طلای سنگین برداشتم و پالتو بوت نه یکماه بعد دستش ک بازشد لباسم گرف برام وهمون طلاها تو خونه خریدن ب دردمون خورد من کلا مخالف این بریز،بپاش های زیادیم