دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حرفم اینه اگه تغیری که واجبه برای دل خودت انجام بده.اونم اگه ضروریه.چهقدر بم میاد طرف کم سن رفته کلی ژل زده صورت داغون میشه حیفه.خارجیها پا به سن میزارن آرایش میکنن و ژل تزریق میکنن.والا خودم بیرون میرم.بیشتر میترسم.از این همه حجم آرایش افراطی.به خدا طبیعی بهتره.خودم دماغم داغون بود تازه چهل و چهار سالگی عمل کردم.قبلش هم خیلی عزت نفس داشتم.
اررره بابا مثل شوهر من دلش نمیاد یه پول ارایشگاه بده بعد میگه من تورو همینجور دوست دارم منم میگم غلط ...
ببین سالها گذشت تا اجازه داد تتو ابرو انجام بدم.چیزی به اسم ابرو نداشتم.رفتم انجام دادم.گفتم خودت چرا به صورتت میرسی و ریشت رو میزنی من با ریش و ژولیده دوستت دارم.مردا از خداشونه زن ریالی خرج نکنه
اررره بابا مثل شوهر من دلش نمیاد یه پول ارایشگاه بده بعد میگه من تورو همینجور دوست دارم منم میگم غلط ...
دیروز رفتم لیزر کل بدن یه میلیون دادم.گفتم این همه برات قناعت کردم الان هم لیزر رفتم برای راحتی خودم.شاید من عمرم طولانی باشه کی میاد به نظافت من برسه.در کل مرد ها بدشون از غر زدن میاد.به جای احساس رفتار کردن که نهایت اعصاب خودمون خورد میشه.باهشون باید عاقلانه رفتار کرد.اون وقت میبینی کمتر غصه میخوری.اکه زن خرج نکنه میگه خوبه خرجی نداره برام.