2777
2789
عنوان

وای خدا نکنه حامله شده باشم بارداری توی عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 80 پست

بنظرم فاصله ی عقد و عروسی باید تو دو روز باشه . اینجوری دیگه کسی غلط اضافه نمیکنه . پدر مادراتون کجان ؟ یعنی نمیدونن تا دختر پسرشون خونه زندگی تشکیل نداده نباید ازادش بزارن 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نگو😭 بدبخت شدم فک کنم

البته تعوع حاملگی یهویی نیست و از هفته ۶ به بعد تهوع میگیری 

تو احتمال خیلی زیاد این ویروس جدیده رو گرفتی اسهال استفراغ داره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بنظرم فاصله ی عقد و عروسی باید تو دو روز باشه . اینجوری دیگه کسی غلط اضافه نمیکنه . پدر مادراتون کجا ...

ببخشید ک شرعا و قانونا زنش هستم 😐😐😐😐

انگار جرم کردیم

بنظرم فاصله ی عقد و عروسی باید تو دو روز باشه . اینجوری دیگه کسی غلط اضافه نمیکنه . پدر مادراتون کجا ...

پدر مادر شما کجان ک بهتون یاد بدن تو جزیی ترین مسائل دیگران دخالت نکنین 

ببخشید ک شرعا و قانونا زنش هستم 😐😐😐😐انگار جرم کردیم

عزیزم طلاق تو عقد زیاده تا زمان عروسی رابطه کامل نداشته باش بار خوب اخلاق های نامزدتو ببینی و بشناسیش تا اگه خدایی نکرده جور نبودین لطمه نخوری🧡

2810