2777
2789
هزینه چقدره کلا

من ۳۰ البته تو شهرستان هستیم 

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا این همه هزینه دادی ب دکتری ک می‌گیی ازش بد شنیدی؟؟؟؟؟

عزیزم میگم دکتر معروفیه نرخش این

نیوشا ضیغمی و بهاره افشاری رو این عمل کرده

خیلی معروف ولی خب تو نی نی سایت ازش بد شنیدم😭😭

عزیزم شما پیش کی عمل دارین؟؟من میترسم بینیم خراب شه استرس عمل ندارم فقط وفقط تر بزنن ب بینیم

منم همین وگرنه از بی هوشی زیاد نمی‌ترسم

من استان فارسم پیش دکتر قهرمانی من ۳۰ تومان دادم یعنی اینجا نرخ همینه من میترسم بهوش نیام دخترم بی مادر بشه 🫤🫤و اینکه گند بزنه ب بینیم بعد پشیمون شم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
دعا کنید تورو خدانذر کردم ب ده نفر بسته کامل غذایی بدم بینیم حوب دربیاد😭😭

شما آزمایشات و دادین!

مال من با اینک معروف ناراضیتیم دارهکلی استرس دارم شما تحقیق کردین درست و حسابی؟

من مطبش تا حالا نرفتم ولی پیجشو دارم هرروز می‌زاره از بعد عمل و اونایی که عمل کردن

نه عزیزم من چون تبریزم اون تهران یروز قبل عمل میدم

آخه تیرویید برای بی هوشی خیلی خیلی خطرناکه من برای همین دکترمم چیزی نگفت خودم رفتم آزمایش تیرویید دادم 

جدی کجایی عزیزم ؟

فارسم اقلید اینجا نرخش همینه این دختره گف ۳۰ من تخفیف گرفتم ۲۵ ی دکتر دیگه میگف ۳۳

آخه تیرویید برای بی هوشی خیلی خیلی خطرناکه من برای همین دکترمم چیزی نگفت خودم رفتم آزمایش تیرویید دا ...

عههه نمیدونستم عزیزم

منم بگم موقع ازمایش تیروییدم چک کنن؟

اصلا نگران نباش عزیزم حست کاملا طبیعیه

اگر رضایت زیاد داره به منفی ها توجه نکن چون هر دکتری نارضایتی هم داره

یه دکتر هست همسرم خیلی قبولش داره بعد اینجا کلی تاپیک منفی درباره‌ش دیدم پس دلت شور نزنه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
فارسم اقلید اینجا نرخش همینه این دختره گف ۳۰ من تخفیف گرفتم ۲۵ ی دکتر دیگه میگف ۳۳

بعد کارش چطوره عزیزم میشه یه دکتر کاربلد والی با همین نرخ معرفی کنی گلم خدا خیرت بده

2810