2777
2789
عنوان

مجرد بودم پسرها خیلی جذبم میشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 86 پست

والا منم دوران دانشگاه دور و برم زیاد میپلکیدن و میومدن حرف میزدن و میخواستن مثلا مخ بزنن ولی 

متاسفانه من سگ اخلاق بودم و پاچه میگرفتم ...هیکلم ریزه میزه است و همیشه جوون تر از سنم میزنم ....اهل زیاد آرایش و تیپ هم نبودم ولی خب سعی میکردم مرتب باشم ...

دوست دارم دوباره برگردم به اون دوران :))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
والا منم دوران دانشگاه دور و برم زیاد میپلکیدن و میومدن حرف میزدن و میخواستن مثلا مخ بزنن ولی متاسفا ...

بنظرم اون دوران همه چی طبیعی و واقعی بود 

الان دخترها از اعتماد به نفس پایین که دارن اینهمه سمت عمل و کارهای زیبایی میرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس گذاشتی من ندیدم ؟؟

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
نه نزاشتم هنوز

بزار گلم 

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

اره حس خوبی بود

ازدواج از دست دادن توجه صدتا مرد

وبه دست اوردن بی توجهی یه مرده😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم تو موقعیت تو بودم اسی 

خیلی خوب بود واقعا🤣

2810