2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لپه روجدامیپزم ،گوشت گوسفندی بایه پیازدرشت تفت میدم لپه روکه جداپختم وابکش میکنم به گوشت اضافه میکنم رب گوجه روهم باگوشت تفت میدم ادویه هاروهم تفت میدم یه تیکه چوب دارچین وهم میزارم واب میریزم روگوشت تاگوشت بپزه کمی گلاب وزعفرون هل روقاطی میکنم ربع ساعت اخرمیریزم سیب زمینی روسرخ کردم نصفشوده دقیقه اخرمی ریزم توقیمه .اگه گوجه رنده شده داری سرخ کن به قیمه ات هم اضافه کن لیموعمانی روتواب تویه کاسه بزار تلخیشوبگیر بعد نیم ساعت بندازتوقابلمه قیمه باید جابیوفته زیرشوکم کن

گاهی انسانم آرزوست

عزیزم لپه قیمه رو بعد اینکه خیس کردی جداگانه داخل اب و کمی زردچوبه بپز برای گرفتن بوی لپه و نفخش 

گوشتو پیاز و که جدا تفت دادی و بزا بپزه ۸۰ درصد که پخت 

توی ماهیتابه لپه هارو کمی تفت بده(خیلی زیاد نه ها سفت میشه)باعث میشه لپه همون جوری خوشگل تو خورشت باشه و وا نره به گوشت اضافه کن نیم ساعت اخر رب تفت داده شده با کمی زردچوبه رو به خورشت اضافه کن 

از چوب دارچین حتما استفاده کنید بیست دیقه اخر هم زعفران و نمک اگه دوست داشتید یه قاشق خیلی کم هم گلاب

این مرحله اگه لیمو عمانی میریزید(البته قبلش باید تلخی گیری کنی)اضافه کن اگه نه ابلیمو اضافه کن تزیینشم که سیب زمینی سرخ کرده

نوش جان

قیمه های من معروفه ایشاالا لذت ببرید

حالا من با هر نوع لپه ای قیمه بزارم لپه ها سفت میشه

( لپه ای بوده که خواهرم قیمه گذاشت سر نیم ساعت وا رفت من با همون لپه قیمه گذاشتم بعد سه ساعت آخ نگفت و مثل شن ریزه بود )

2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز