دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یکی از بستگانه منم یه بار دکتر رفته قطره کلوتریمازول با یه شامپو داد رو لکه ها جواب میده ولی پخشن تو بدن اگه یه نقطه ریز ام بمونه بازم دوباره بر می گرده حالا دوباره باید بره دکتر
داروهای دکتر رو تا زمانی که میگه ادامه بده ( یعنی ازشون بپرس تا چند وقت بخورم مثلا اگه گفت یه ماه کامل یه ماه رو بخور). سعی کن پوست اون قسمت هم مدام هوا بخوره مثلا اگه تو خونه ای و قارچ رو دستته مدام آستین کوتاه بپوش. سعی کن نخوردنی چون هم بدتر میشه هم احتمال زخم و عفونت با سایر اجرام بیماری زا هست مثل باکتری. اگه شامپو یا شوینده ضد قارچ دکتر بهت داده تا اون قسمت رو بشوری قبل آب کشیدن بذار چند دقیقه رو ناحیه بمونه سریع آبش نکش
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵