2777
2789
پسرم صورتشم هست😭

وای

قارچ من خداروشکر فقط رو ناحیه بازوم، مچ پا و پام بود

حتما برو دکتر پیگیر شو

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب.اسم قرص ویتدت نیست؟

اصلا یادم نمیاد کپسول بود سه عدد هر سه روز یکبار خوردم ببینید حالا این شامپو رو بدون تجویز استفاده نکنید یه موقع بدتر نشه ولی اینجور بیماری ها رو دکترهای عمومی با تجربه خیلی بهتر داروش رو بلدن چی هست

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
۳ماهه ۳باردکتربردم .دارو۱ماهه میدن ولی اثرنداره

دارو که خوب نیست

فکر کنم باید کرم ترمیم کننده پوست تجویز کنن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دارو که خوب نیستفکر کنم باید کرم ترمیم کننده پوست تجویز کنن

تا ۳۰ اذر هم این داروهارو مصرف میکنم اگه جواب ندادمیبرم بیمارستان

خیلی تومخمه

شربت تقویتی بخرم تاثیرداره ایا؟

تا ۳۰ اذر هم این داروهارو مصرف میکنم اگه جواب ندادمیبرم بیمارستانخیلی تومخمهشربت تقویتی بخرم تاثیردا ...

نمیدونم والا

ولی من خودم بعضی وقتا وازلین یا کرم ابرسان میزدم به جاش حس میکردم بعد یه مدت بهتر شده

عکس فرستادم صفحهد۲

مشخص نیست درست ولی انگار برا من اینجوری نبود

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به