کارتون منطقی نیستشوهرتون هم یا بیاد با شکا نرو و دخترت رو ببر بیارزندگیت رو داری نابود میکنی چراینی ...
عزیزم چجوری۱۰۰۰کیلومتر برم و بیام؟؟ مطمئن باش کلی فکر وحرف بوده که این تصمیم نهایی گرفته شده و بخاطر اینده دخترم مجبوریم وگرنه مگه من دیوانه هستم دست از زندگیم بکشم دست از شوهرم بکشم برم سر بار بقیه بشم
ان شاالله همین امشب امام رضا دست شفارو بکشه رو سر دخترت فردا صبح پیام بزاری بگی شیرینی میدم کل نی نی ...
الهی امین😭😥😍خیلی از دعای خیرت ممنونم همسرم حقوق خیلی کمی داره ولی هفته ای۱تا یک ونیم باید خرج درمان دخترم بشه 😞و بجز اون خرج های دیکه هست مثل خرید کفش هاش ک حدود ده تومنی میشه و هنوز نتونستیم بخریم 😞
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وا این چه کاریهبرا درمان ببرید نزدیکترین شهر با شوهرت برو و بیاشغل همسرت چیه؟
شرایط اینجا اصلا خوب نیست امکاناتی نداره و اینکه بدترازین روحیه خودم هست باید کنار خانواده ام باشم هنسرم تاشب سرکاره شبم میاد نهایت یکساعت باماس بعددمیخدابه ک صبح زود بره سرکار نمیتونم با این شرایط دخترم خودم از بین میرم اونجا پدرو مادرم خانواده ام هستن حمایت میکنن ازلحاظ روانی