2777
2789
عنوان

از مردهای بی پروا خیلی خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 90 پست
مردهای کارمند یا معلم چون ریسک نداشتن خیلی مزخرفن مرد باید ریسک منه قبول دارین؟ کلا زندگی باید ریسک ...

وقتی حقایق زنذگی تو ایرانو دیدی نظرت برمیگرده منو همسرم و البته بیشتر خودم اگر ریسک نمیکردیم الان یه خونه دیگه هم داشتیم خخخخ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واکنش بابام که کل زندگیش گذاشت تو بورس بورسم که ریخت بابام فوت کرد

انشالله اونی که این بورس و ارز رو ساخته هیچوقت تو زندگیش خیر نبینه کلی آدمو بیچاره کرد 

شوهر منم‌اعتیاد پیدا کرده انگار،تو این ۵،۶ سال نزدیک ۱ میلیارد شایدم بیشتر از دست دادیم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
مردهای کارمند یا معلم چون ریسک نداشتن خیلی مزخرفن مرد باید ریسک منه قبول دارین؟ کلا زندگی باید ریسک ...

حالا چرا توهین میکنی

اول ببین همونایی که تو خوشت میاد ازشون تورو میپسندن یا نه بعد نسخه تجویز کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ریسک منو نابود کرد 

اما دوباره میخوام ریسک کنم

اقا هستم . راننده پروفایلم

اگر یهو شکست خورد هم پای ریسکش می ایستی؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
2810