2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یبار پنجاهی پیدا کردم بخدا صبحش پول یه ریال نداشتم دبگه صبحش پیش خدا گریه میکردم چیکارکنم خدایا امروز یه پنجاهی پیداکردم وگفتم خدایا دمت گرم برای۷سال پیشه انقدر این پوله برکت کرد اونروز فهمیدم خدا برام رسوند واقعا نیازمند بودم دعاکردم الهی اینی که این پول رو انداخته اخرشبش۵۰۰ههزارتومن گیرش بیاد😂

نه من دست نمیزنم چون ممکنه طرف همون کل پولش باشه برگرده دنبالش بگرده

یاد فیلم ملی و راههای نرفته افتادم پسره می گفت رفتم نونوایی تو راه پولو گم کردم یه ساعت گشتم پیداش نکردم با ترس برگشتم خونه بابام انقدر کتکم زد دستم شکست🥺

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

حالا چند وقت پیش یکی کارت همسرم از جیبش افتاده بود، متوجه نشده بود. برداشته برده، رمزش هم که شنیده بود یاد گرفته بود.

اول ۲۰۰ تومان از کارت درآورد، بعدم ۳۵۰۰۰۰۰ از کارت برای خودش کارت به کارت کرد.

پیگیری کردیم پیداش کردیم، میگه پس نمی‌دم میخواستی کارتت رو گم نکنی. بعد تو حساب همون آدم ۶۰ میلیون موجودی داشت از بانک استعلام کردیم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
منظورشون چک پول پنجاه تومنی بود

😂😂 

بعد اینکه کامنت گذاشتم.

با خودم گفتم ی تراول چک هم فکر کنم داشتیم ها😂

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
یاد فیلم ملی و راههای نرفته افتادم پسره می گفت رفتم نونوایی تو راه پولو گم کردم یه ساعت گشتم پیداش ن ...

عزیزم من نگاه نکردم شنیدم غمگینه . ولی هیچ پولی چه زیاد چه کم دست نمیزنم ممکنه شخص برگرده و همون کل پولش باشه 

نه

بنداز صندوق صدقات

تا اونجا که من اطلاع دارم استفاده از این پول ها اشکال داره

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

2810