2777
2789
عنوان

خانما کمک دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 27 پست

شوهر منم شاید چند ماه یبار زنگ بزنه حالشون بپرسه برا مناسبتی چیزی

بیخیال خودتو درگیر این چیزا نکن خودتو سرگرم کن هر چقد بیشتر فکر کنی بیشتر این فکرا رو به خودت جذب میکنی. 

سرت و با یه چیزی مثل کتاب خوندن و فیلم دیدن گرم کن . در ضمن شوهر منم همینه. تا چی بشه که یه مناسبتی ...

خوب خیلی بده اینجوری .ازین زورم میاد که ادم خوبیه ها فقط خیلی سرده راجع به این زنگ زدن واحوالپرسی اینا بعد مادرگرامیش به من میگه تو سردی اه 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمیخوابم...برامن از اونا دل خوش نداره تازه نمیدونم خانوادم کی ریدن دهن این....البته اصلااااا برا ...

چه خوبه که برات مهم نیست 

اونقدرام بیکارنیستم خواهر من حتی سرکلاس دانشگاه به این چیزا فکرمیکنم

من از شما بدتر بودم،فقط فهمیدم  خودم باید جلوی این افکار دربیام

البته با یه سری اخلاق های همسر باید کنار بیای،والله مال ما هم زنگ نمیزنه ،فکر نکن فقط مال شما اینطوریه

بعدشم گاهی دم دمای پریود شدن و یکم بعدش،هورمونهامون به هم ریخته میشه،خودش عامله این افکاره

سرت و با یه چیزی مثل کتاب خوندن و فیلم دیدن گرم کن . در ضمن شوهر منم همینه. تا چی بشه که یه مناسبتی ...

بخدامن مشکلی هم پیش بیاد خودم باید بهش بگم زنگ بزنه

چه خوبه که برات مهم نیست

اره یسری رفتم گفتم فلانی بهتون بین دعوامون فوش داداونا برگشتن گفتن تا تو تعریف نکنی برامون ما ک نمیشنویم..عب نداره بزار بگه حرف باد هواس اونا داره میسوزه دیگ...بعد این حرفشون من دیگ بیخیال شدم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
چون هنوز عقل رس نشدی،بشین زندگیتو بکن زن ،بیکاری اخه واسه خودت مشکل درست میکنی با این فکر و خیالها ا ...

خوب اخه این رفتارش عذابم میده مامانم همش میگه چرا اینقد شوهرت سرده مگه چیکارش کردیم

بخدا سرم درد میکنه بعدش دیگه کلا از جام میام بیرون هرچی بیشتر زیر پتو بمونم بیشتر غصه میخورم ای خدا

اگر مدام ذهنت مشغوله و اشتغال ذهنیت زیاده برو روانپزشک داروبخور

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خوب خیلی بده اینجوری .ازین زورم میاد که ادم خوبیه ها فقط خیلی سرده راجع به این زنگ زدن واحوالپرسی ای ...

به این مادرشوهرا باید گفت ، همون طوری که تو برا پسرت زحمت کشیدی و الان انتظار توجه داری، برا منم بودن کسایی که زحمت کشیدن و الان باید بهشون توجه بشه. ولی متاسفانه جواب نمی‌دیم و پررو شدن. همیشه توقع ها از عروسه نه داماد!

به این مادرشوهرا باید گفت ، همون طوری که تو برا پسرت زحمت کشیدی و الان انتظار توجه داری، برا منم بود ...

مادر شوهرمو فقط خدا میشناسه چه بلا ها که سرش نیومده ومن مطمئنم همش چوب بد زبونی خودش رو میخوره فقط واگذارش میکنم به خدا

توام به مادر اون زنگ نزن گله کرد در جوابش بگو که تازه شدم مثل تو.البته اگر دعوا میشه بیخیال بهش فک. ...

نه گله نمیکنه چون از مادر خودش خبر داره چه موجودیه بارها جلو خودش به خانوادش زنگ زدم تا بفهمه بدی از اوناس که احوال منو نمیپرسن.مادرش روزی سه بار به شوهرم زنگ میزنه با اینکه میدونه من پیششم حتی نمیگه به زنت سلام برسون هییییچ انگار من وجود ندارم براش .خدا خودش هربلایی که خواستم سرش اورده