2777
2789
همینطوری دلی مینویسین؟

متناش تو اینترنت هست من از روی همون و واضح و شفاف خواستمپ مینویسم و پیشاپیش تشکر مبکنم مثلا میگم پیشاپیش ممنونم که منو استخدام کردی و نشانه هایی که برام میفرستی و اعداد رند اگر ببینی قطعا بدون ارزوت درحال براورده شدن است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه توضیح بدی

برا ازدواج ، چون میدونستم طلسم شدم تا ۴۰ روز بقره گوش دادم . ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه زیاد می‌خوندم ، حدیث کسا و سوره حشر و...... یک ماه آخر هم نامه ب فرشته عشق بود فکر کنم می‌نوشتم ک مثلا ممنونم ک شوهر مهربونی دارم . واقعا هم شوهرم مهربونه . ولی کاش چیزای دیگه هم می‌نوشتم . فقط مهربونی رو نوشتم ک مهربونم هست. 

من یکی دو سال پیش می‌نوشتم خیلی چیزا رو یادم رفته ولی خب فرشته ان دیگه همینطوری که نمیشه بنویسی بیاد ...

عزیزم راحته متناشو براتون میفرستم اگر عکس بارگذاری بشه البته این در مورد استخدامیه

عزیزم راحته متناشو براتون میفرستم اگر عکس بارگذاری بشه البته این در مورد استخدامیه

نه نه واسه این گفتم ته شما نوشته بودید ۱۵ روزه هست

یه اطلاعات کلی ای از گوگل دارم ولی خواستن بدونم اگه شما دارید شیوه خاصی رو طی میکنید چون حاجت گرفتید کمکم کنید 

که مثلا چه تایمایی می‌نویسید با برگه چیکار میکنید و..

نه نه واسه این گفتم ته شما نوشته بودید ۱۵ روزه هستیه اطلاعات کلی ای از گوگل دارم ولی خواستن بدونم اگ ...

من شبا مینویسم برگه هارو جایی قایم میکنم تا یه روز رفتم بیرون شهر داخل اب جاری بندازم و اکثر مواقع شمع روشن میکنم و عود چون احساس میکنم انرژی که واسه نامه میذارم بالا میره