2777
2789
عنوان

ازدواج قسمته

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 48 پست

به شخص دیدم صمیمی ترین دوستم عاشق پسری بود که از خودش پایین تر بود و اون پسر هیچ علاقه و میلی بهش نشون نمیداد ،دوستم ۶ سال عاشقش بود خیلی خرج هم براش کرد 

اما اونی که الان شوهرش خیلی دوستش داره و شرایط بسیار عالی براش فراهم کرد

دوست داشتن ۱طرفه به هیچ جا نمیرسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ادم زیاد دورم نیست بعدشم بخدا همچی پول نیست و اینکه من ایشون رو دوست داشتم نه بقیه رو

خب یک طرفه چه فایده ای داره 

بعد بزار یه چیز و منطقی بهت بگم پسرها دوست دارن خودشون انتخاب کنن ،نه اینکه انتخاب بشن

قسمت هست ولی اینکه بندازید همه چیز گردن قسمت هم نیست مثلا تو فکر ازدواج با یکی که اون تو فکر نیست (اصلا گفتی دوستش داری؟) این نمیشه گفت قسمته ولی یه دفعه مثلا هر دو میخواهید نمیشه یه حکمتی شاید باشه یه دفعه غیرمنتظره یکی پیدا میشه قسمتش 

تو ازدواج و بقیه چیزها هم نقش قسمت و نقش تلاش خود انسان مکمل هم هستند 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اگه اون میل و رغبتی داشت خودش میومد شرایط حرف زدن و باهات فراهم میکرد

شرایطی لودیم که اگر حذف میزد علاقه مند میشد مطمینم بعدشم چند بار خواست حرف بزنه من روم نمیشد 

والا نمیدونم چجور میگن پسر دنبال کارو پول اطراف ما کل جهاز با پسر رهن خونه عروسی همه چی با پسره حالا دختر یچیزی با خودش ببره بهتر نبردم هیچی تنها چیزی ک از دختر میخان خوشگل باشه و گذشته بدی نداشته باشه همین

قسمت هست ولی اینکه بندازید همه چیز گردن قسمت هم نیست مثلا تو فکر ازدواج با یکی که اون تو فکر نیست (ا ...

اینو قبول دارم مثلا یه دختری ماهی یبار از خونه بیرون میره بعد بنال چرا کسی نیس اطرافم اون تقصیر خودشه 

اینو قبول دارم مثلا یه دختری ماهی یبار از خونه بیرون میره بعد بنال چرا کسی نیس اطرافم اون تقصیر خودش ...

دختر میشناسم تو دهات بود بهترین پسر گرفتش بدون اینکه رفیقش باشع اونم سنتی 

2810