2777
2789
اگه مردی حسِِ شهوت داشته باشه به زنی تاچه مدت مشخص میشه که این حسش هوسه؟ یعنی میگم چندسال یاچندمدت؟

اگه همچین حسی داشته باشه از حرفاش و کاراش و شوخی هاش مشخصه.ممکنه درخواست هم بکنه .اگه به این این حسش جواب مثبت ندی کم کم سرد میشه.اگه سرد شد بدون عشقی وجود نداره

اگه همچین حسی داشته باشه از حرفاش و کاراش و شوخی هاش مشخصه.ممکنه درخواست هم بکنه .اگه به این این حسش ...

هفت سال طول کشیده رابطه اینا. فقط مجازی. به نظرتون میتوته عشق باشه. همدیگه رادیدن یه بارولی اصلابه هم نزدیک نشدن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفت سال طول کشیده رابطه اینا. فقط مجازی. به نظرتون میتوته عشق باشه. همدیگه رادیدن یه بارولی اصلابه ه ...

چون فقط یه بار دیدن بوده نمیشه گفت عشق.

عشق زمانی هست که ارتباط با هم داشته باشین رفت و آمد کنین و هم رو بشناسین.

مجازی اصلا نمیشه شناخت.

چون فقط یه بار دیدن بوده نمیشه گفت عشق.عشق زمانی هست که ارتباط با هم داشته باشین رفت و آمد کنین و هم ...

آخه تواین هفت سال اگه هوس بودکه فراموش میشد. درسته؟ قطعاهوس هم هست ولی منظورم اینه شایدیه عشق ودوست داشتنی هم باشه این وسط. میخام حس اون طرف رانسبت به خودم بدونم. رابطه مجازی وتماس تصویری.... گفتم قطعاهوس هست ولی به نظرتون ممکنه عشقی هم این آقانسبت به من داشته باشه؟ 

آخه تواین هفت سال اگه هوس بودکه فراموش میشد. درسته؟ قطعاهوس هم هست ولی منظورم اینه شایدیه عشق ودوست ...

من نمیگم خدای نکرده هوس هست.آخه هفت سال مجازی دنبال چه هوسی بوده طرف.قطعا دوست داره شما رو .ولی من میگم عشق فرق داره .وقتی تو واقعیت طرف رو ببینی رفت و آمد کنی آنوقت خوشت بیاد اونجا میتونی عاشق باشی

من نمیگم خدای نکرده هوس هست.آخه هفت سال مجازی دنبال چه هوسی بوده طرف.قطعا دوست داره شما رو .ولی من م ...

کاملادرست میفرمایید. من که حالات ورفتارطرف رانمیشناسم چون باهاش رفت وآمدی نداشتم. وقتی شناختی ازش ندارم چه فایده

خوب چرا حضوری طرف رو نمبینین تا به یه نتیجه ای برسین؟بالاخره یا خوشتون میاد یا نه

ببینیدمن واقعادوسش دارم تنهاکسی بودتوزندگیم که واقعاعاشقش شدم. میترسم یه جورایی بهش اعتمادندارم. اصلانمیدونم چه جورآدمی هست. فقط ازپشت گوشی آخه چه شناختی میتونم داشته باشم ازش. نمیتونمم بی خیالش بشم. دوسش دارم درحدمرگ. ولی ازدواج رافکرشم نمیکنم

نمیدونم چطوراین آقاتواین هفت سال که بی خیالم نشدورابطه راادامه دادوابسته ام نشد؟

خوب هدفش چیه از این ارتباط بالاخره میخواد به کجا برسه؟اگه ازدواج هست خوب باید یه حرکتی بزنه.هفت سال زمان کمی نیست.

ببینیدمن واقعادوسش دارم تنهاکسی بودتوزندگیم که واقعاعاشقش شدم. میترسم یه جورایی بهش اعتمادندارم. اصل ...

شما میفرمایید نمی شناسم و اعتماد ندارم پس عاشق شدنتون الان اشتباهه.بعد از شناخت میتونین بگین واقعا عاشق هستین.

2810