2777
2789
عنوان

با این معلم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 92 پست
عزیزم خونه ما سرخیابون هست و مدارس هم سرخیابونه اصلا کوچه پس کوچه نداره و خیابون اول صبح شلوغ و پر ب ...

در هر صورت وظیفه خودتون هست بچه ها رو برسونی

پسر من کلاس هفتم هست هنوز من خودم میبرم یعنی تمام‌والدین یا خودشون میارن ربطی به دور و نزدیکی راه نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدوم چرا متوجه نمیشی شما یا خودت رو زدی به اون راه اینجا معلم هرچقدر مقصره شما و همسرت هم مق ...

کدوم لج و لجبازی !

اکثر مادران توی جلسه اولیا مربیان به تایم شروع کلاس نارضایتیمون رو اعلام کردیم ولی توجه ای نکردن ،این مشکل من نیست که رابطه ام رو با معلم بهم بزنم ،مدیر مسئول اینچیزاست ،و بجز بچه من چند نفر دیگه هم مشکل دارند 

معلم منو یاد استادای سخت گیر دانشگاه میندازه که بعد از خودشون دانشجو رو راه نمیدن و جدی برخورد میکنن ...

جالب این جاست مدرسه هم غیر دولتی اگر اسی درست گفته باشه 

در مدارس غیر دولتی معلم خیلی نمیتونه رو حرف مدیر حرف بزنه ...

حالا خود مدیر میگه هفت و نیم 

معلم میگه هفت و ده 

کلا یه جای کار ایراد داره 

وقتی قانون یک مدرسه یک ساعت خاص باشه 

معمولا همه شاگردا تابع هستن 

همون‌طور که بچه اسی نمیتونه اون ساعت برسه 

حتما هستن چند دانش آموز دیگه که بنا به دلایلی واقعا نمیتونن هفت و ده برسن 

زنک کلاس پسرم 7و نیم میخوره یعنی سر 7و نیم باید کلاس باشن. 

حالا نا یک دقیقه یا زودتر یا دیرتر می رسیم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

وای خانوما به جای اصل موضوع چسبیدیم به چه چیزی یکی بچش مستقله یکی دیگه نه باید حتما خودت ببری این خانم هم ناظر رفتار پسر و دخترش هست برای یه موضوع دیگه ازتون راه حل خواست نه اینکه نمک به زخمش بپاشید تو کوچه ما هم پسرا کوچکتر خودشون میرن مدرسه تازه کلی راه هم هست تا مدرسمون عزیزم دوبار دیگه دیدی افاقه نکرد برو خودت صحبت کن با معلم شرایط رو توضیح بده قانع نشد بگو من از اداره میپرسم ساعت کارتون چنده اینجوری به بچه من استرس وارد میکنید

جالب این جاست مدرسه هم غیر دولتی اگر اسی درست گفته باشه در مدارس غیر دولتی معلم خیلی نمیتونه رو حرف ...

همینطور هست چند نفر دیگه هم نمیتونن برسونن یا فرض براینکه اصلا بچه و خانواده خواب موندن رفتار ایشون غلطه

جالب این جاست مدرسه هم غیر دولتی اگر اسی درست گفته باشه در مدارس غیر دولتی معلم خیلی نمیتونه رو حرف ...

نه دولتی نه غیر دولتی بدون اجازه مدیر حق هیچکاری ندارن چه برسه به تعیین ساعت شروع کلاس

اونم صبح به این زودی

من از این جریان الکل زدن خیلی حرصم گرفت😤

آره اصلا درست نیست به بچه استرس وارد کنن.نهایتش یه نمره انضباط کم میکنن

امروز هم عصبی بودم هم ناراحت هم نمیخواستم با مدیر با پرخاش و بی ادبانه حرف بزنم چون خوبیش بهم اثبات شده که خیلی برای بچه ها و روانشون ارزش قائله ،من تو ارتباطات سعی میکنم حد رو رعایت کنم واقعا دیدم اثر نکرد روی معلم میرم اداره 

2810