2777
2789

😐😑😑 عزیزم چند سالته خدایی ؟ 

دوما میگی مسیحی هستی ، چه ربطی به یهود. ی داری تو آخه 

سوما تو طرفدار حق باش نه طرفدار چیزا دیگه . 

بقیه مردم کشورهای اروپایی و آمریکایی هم مسیحی هستن که از اسرائیل متنفرن طبق نظر سنجی 

من یه عده از یهو .دی ها دیدم که انسان های خوبی بودن و به هیچ وجه کار اسرائیل قبول نداشتن

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

اسی یک عدد گ.وزو وارد تاپیکت شد😂😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی یک عدد گ.وزو وارد تاپیکت شد😂😂😂

آره دیدمش 😂😂😂😂 چقدر هم بی ادبه

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
بیخیالاز ایرانیا بیشتر از اینم انتظار نمیره

اع بابا نخ نده برا دعوا 

مگه ایرانمان چشه؟

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
آره دیدمش 😂😂😂😂 چقدر هم بی ادبه

ولش کن اینا عقل درست حسابی ندارن نمیشه باهاشون حرف زد 

پاچه میگیرن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من ک نبودم تو اون تاپیک ولی خب حالا مثلا کباب درست کردن تاپیک زدن داره؟؟؟

اینجا هرکس آزاده تاپیک دلش میخواد بحث این نیس چون من با محدود کردن کاملا مخالفم ، گفته بود همسایمون میگه واقعا شما چطور میتونید این همه کباب بخورید زده نمیشید 

اره کم نکشت ولی اونا با هدف نسل کشی قتل عام کردن از مدرسه و زایشگاه بگیر تا هرجایی که زن و بچه بود هدف فقط نسل کشی بود کاری که سال های پیش هیتلر نصف این جنایت رو کرد و هنوز که هنوزه هالیوود داره درموردش فیلم می‌سازه...💔

ولش کن اینا عقل درست حسابی ندارن نمیشه باهاشون حرف زد پاچه میگیرن

اصلا هم نفهمیدم زبون بسته چی گفت خیلی نامفهوم بود 😐💔

اع بابا نخ نده برا دعوا مگه ایرانمان چشه؟

چه نخی دادم؟ 

جز حقیقت چیزی نگفتم

یه سر به اینستا بزن

به یه دختر نابینا رحم نمیکنن هر چرتوپرتی دلشون میکشه میگن و دل طرفو میشکنن

گاهی شرمنده میشم که تو این کشور به دنیا اومدم

(البته مردم خوبم داریم) ولی خیلی کم، متاسفانه! 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اینجا هرکس آزاده تاپیک دلش میخواد بحث این نیس چون من با محدود کردن کاملا مخالفم ، گفته بود همسایمون ...

ببین عزیزم اینجا درسته مجازیه ولی حس پشت تاپیکا حس میشه

یوقت هست میخوان تو چشم بقیه کنن یوقت واقعا سواله براشون و ....

بهر حال درسته هر کس آزاده ولی برا کامنت دادنم پس هر کسی آزاده!

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

منم تو اون تاپیک بودم هم طرز بیان استارتر بد بود طوری که انگار اوشون و قومیت شون اَربابن و بقیه کشور رعیتن و از کباب فقط بوشو میشناسن هم رفتار بقیه کاربرا که یه مسله رو الکی کش میدن و از بحث اصلی منحرف میکنن

منم یه بار گفتم با شوهرم بچه ها رو فرستادیم مدرسه دو تایی رفتیم کله پاچه ای یه عقده ای نمیدونی چیا گفت البته همه کابرا از خجالتش دراومدن 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
چه نخی دادم؟ جز حقیقت چیزی نگفتمیه سر به اینستا بزنبه یه دختر نابینا رحم نمیکنن هر چرتوپرتی دلشون می ...

الان جنگ نرمه ذات ایرانیا خوبه

اینا همه عملکردی که کشورای غربی دوس دارن ماام دامن بزنیم بهش که بدتر میشه قربونت 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
ببین عزیزم اینجا درسته مجازیه ولی حس پشت تاپیکا حس میشهیوقت هست میخوان تو چشم بقیه کنن یوقت واقعا سو ...

این که درسته ولی من از چند نفر که کامنت گذاشته بودن اون تاپیک  این حس رو گرفتم که حسادت کردن و زورشون اومد 

و اسی هم انگار کم سن و سال بود و خواسته بود یه چیزی بگه .

در کل چیزی نبود روش دعوا بشه 

2810