2777
2789
عنوان

رفتیم واس شوهرم گره گشا گرفتیم ولی برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 125 پست
شما با موبایلتم قرانو پخش کنی با صدای ن اونقدر بلند فقط توی خونه شنیده شه کافیه . هیچی دود نکن . نخو ...

شوهرم الان ۴ روزه میگ بیا ریختم تواب بگیر بخور. میگم نمیخورم کوفت بخورم.

اینا چیه دیگ

آره دقیقا. خیلی بد شده. انگار خودش نیس. یا فکر میکنم چیزی میزنه

ن‌چیزی نمیزنه جسمش درگیره . سلطه پیدا کردن بش. 

هدف ایشونه و بعد تخریب زندگیتون . فقط دعاهارودرش بیار  اصلا با کاغذش بنداز توی آب جوی بره 

نمیخاد اصلا بشوریشون ک زمان ببره . فقط خواهرانه بنداز برن ک عاقبتتون شوم نشه 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد سوال دعا نویس ک تموم شد. و فهمید شوهرم همع چس داره‌ اسم شوهرم با مشخصاتش رو توی دفترش نوشت. گفت ...

همون دیگه ..ممکنه دعاهاشو بخواد هربار تکرار کنه تا به نتیجه دلخواهش برسه ..شما همینکار ها رو که گفتم انجام بده نذار رابطه ات با شوهرت خراب بشه دیگه هم بهش فکر نکن ایمانت قوی باشه هیچی روت اثر نمیذاره 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
شوهرم الان ۴ روزه میگ بیا ریختم تواب بگیر بخور. میگم نمیخورم کوفت بخورم.اینا چیه دیگ

بریزشون دور . یچیزی شبیهشون درست کن . اونو بخورید رسما دیوانه میشید ... جنگ و دعوا ... سردی شدید تر .حتی ضرب و شتم . بریز بره همشوووووووووون . دیگ تکرار نکنم 

باز کن بخون ببین چی نوشته حداقل اسمارو میبینی بعد بنداز آب روان ببرتش

اصلا اعتقاد ندارم. برا همین عصبی ام.

ک شوهرم این چیزارو گرفت.

اصلا سمت این چیا نمی‌رفت.

من پارسال خواهر شوهرمو دیدم تو کاغد برای شوهرم دود می‌گرفت. یا آب می‌کشید میداد شوهرم بخوره. یا رو شیرینی.

الکی میگفت چیزی نبود.

از اونموقع بدبیاری شروع شد و شوهرم میگ ن اینکارو نمیکنن. گفتم تو خودتم دیدی منکر میشه

دعا میخوای مفاتیح هست ، قران میخوای ایه الکرسی بخون سوره واقعه بخون ، نرید سراغ این ادما اخه عزیز ، شما که از نیتها خبر ندارین 

برای گره گشایی اول یه فکری می کردین ببینین حق الناس گردنتون نیست ؟چون خیلی تاثیر داره ،  خمس مال چی ؟ نارضایتی پدر مادر ؟ پول حلال و حروم قاطی نشده ؟ با ادم بد وارد معامله نشده و ...

عجب 
اصلا اعتقاد ندارم. برا همین عصبی ام. ک شوهرم این چیزارو گرفت. اصلا سمت این چیا نمی‌رفت. من پارسال خو ...

لطفا باز نکن ... نخون . هیچیشو .گوش نکن ب حرف اینسری از دوستان . خود خوندن طلسم یعنی احضار مستقیم اجنه برای ورود ب خونه علاوه بر جسم ..

دعا میخوای مفاتیح هست ، قران میخوای ایه الکرسی بخون سوره واقعه بخون ، نرید سراغ این ادما اخه عزیز ، ...

ن همه چی اوکی هست فقط من ۲ سال پیش یجا ۴۰ هزار تومن نداشتم کرایه بود فکر کنم. گفت برو بعدا بیار‌همین

شوهرم الان ۴ روزه میگ بیا ریختم تواب بگیر بخور. میگم نمیخورم کوفت بخورم.اینا چیه دیگ

موندم شوهرت چقدر پایه. این دعا معاهاست! شماهم همون سوره مزمل رو توی آب آماده داشته باش پشت بند این چیزا شربت کن بخورید هردوتاتون

بهش بگو این دعاها که داره برعکس جواب میده اینهمه خسارت بعداز این دعاها شد دیگه

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
حموم هم میره جدیدا ۵ دقیقه. انگار نشسته. حتما اینکارو میکنم

اان شاالله خیره . من آخر کارتونو خوش میبینم . شما کاراتون قفله . چون آدمای دورتون معتقد ب دعان . زیادی همه چیتونو بقیه می‌دونن ... 

به خدا اینا یه مشت جادوگر و رمال هستند.شما نماز اول وقت و زیارت عاشورا بخون صلوات بفرست. مراقبت کن گناه کمتر کنی.صدقه بده.خدا خیلی کمکت می کنه.فقط زیارت عاشورا عجیب آروم میشی.

مامی کیا ی سابق هستم 
عزیزم کارش خوب نبودهدعانویس اصن سوال نمپرسهنگات کنه زیر و بم زندگیتو خودش میفهمه😂

آدم درست میشناسی بهت درخواست دوستی دادم 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
2810