2777
2789
عنوان

رفتیم واس شوهرم گره گشا گرفتیم ولی برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 125 پست
آره همش ترس و استرس دارم . بی خواب شدم بخاطر همین. توخواب ۱ ساعات بخوابم خواب های آشفته میبینم. توخ ...

درگیری .... هم شما هم همسرت .... 

لطفا تا اوضاع بدتر نشده ب حرفام عمل کن من صلاحتو میخام . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
آره دقیقا یچیزایی ما بینش قاطی کرد. یکم قران مینوشت. یکم از توچیزای دیگ چیز دبگ بین کلمات اضافه کرد ...

پس اصلااا نگه ندارش. حذف کن از زندگیت. برا ما رو لباس هامون نوشته بود ،، لباس ها رو شستم ، ی آب داده بود ، ریختم‌دور ، رو نون ذکر خونده بود اونم انداختم نخوردم . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درگیری .... هم شما هم همسرت .... لطفا تا اوضاع بدتر نشده ب حرفام عمل کن من صلاحتو میخام .

نخونم ب کسی نشون ندم.

فقط آب روان،؟

چطور راضیش کنم ک دربیاره از گردنش،؟ ۶ تا نوشته براش

شوهرم خورد. من نخوردم. تا تهش خورد با کیف.

ب من قرار بود ی چی بده ک هیچ وقت با شوهرم ب هم نپریم ،، ب محض انجام دعاهاش, ی حرفایی ناجور زد شوهرم ک هیچ وقت نزده بود ... ی کارایی کرد ک هیچ وقت نمی‌کرد . یعنی کاملا برعکس شد . خودش بدون دعا خیلی بهتر بود . 

اشتباه کرده شوهرم. من اصرار کردم آنقدر ک نریم.الان میگه مقصر تویی.

دعاهارو باز کن بعد بریز آب روون

میدونم کار اشتباهیه و چندش

ولی از ادرارت بریز چند قطره رو لباسای شوهرت اگه تونستی رو سرشم یه قطره بریز موقعی که میخواد بره حموم بغل کن آروم بریز رو سرش 

ورودی خونت هم چند قطره

کلا خونه نجسی کن میدونم کثیف میشه چاره ای نداری

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
نخونم ب کسی نشون ندم. فقط آب روان،؟ چطور راضیش کنم ک دربیاره از گردنش،؟ ۶ تا نوشته براش

شب خوابید یا حمام رفت درش بیار .. جایگزین کن .‌بیشتر همسرت درگیره .... عصبی تره . غزمیزنه .. میپره بت . آره فقط آب روان .نریزی توی خونه ... بریز توی آب جدول ... بذا بره نجسیات .شمام صوت قرانو داشته باش بذا نحسی طلسم بره . 

شما فقط تنها راه حلتون پخش صدای قرآن با صدای تقریبا بلنده ‌بذارید توی خونه پخش شه . ممکنه چیزی حس کن ...

ساعت ۱۰ یا ۹ صبح با اسپیکر میزارم.

نمیخوام همسایه ها یوقت اذیت بشن ارامششون گرفته بشه. 

اول اینکه بجای اونی که گردن شوهرت هست بشین آیه الکرسی و معوذتین بنویس بذار جای اون دعاها و اونارو آب و سرکه بریز روشون بعدم بنداز دور 

دوم به شوهرت بفهمون ببین از وقتی رفتیم پیش فلانی چقدر بیشتر ضرر میخوره بهمون 

سوم سوره ی مزمل به نیت محبت خودتو شوهرت بخون فوت کن به یه بطری آب توی غذاهای استفاده کن فقط بیرون ریخته نشه نهایتا توی گلدون بریز اضافه شو 

بذار طرف هم فکر کنه کار خودشو کرده ولی من بعید میدونم دیگه ول کنتون باشه و دعا ننویسه سوره ی جن رو هم بلند تو خونه بخون به نیت اینکه هر سنگینی و سحری هست تو زندگیت باطل بشه  

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
شب خوابید یا حمام رفت درش بیار .. جایگزین کن .‌بیشتر همسرت درگیره .... عصبی تره . غزمیزنه .. میپره ب ...

آره دقیقا. خیلی بد شده. انگار خودش نیس. یا فکر میکنم چیزی میزنه

ساعت ۱۰ یا ۹ صبح با اسپیکر میزارم. نمیخوام همسایه ها یوقت اذیت بشن ارامششون گرفته بشه.

شما با موبایلتم قرانو پخش کنی با صدای ن اونقدر بلند فقط توی خونه شنیده شه کافیه . هیچی دود نکن . نخورون و نه بخور ....  

اول اینکه بجای اونی که گردن شوهرت هست بشین آیه الکرسی و معوذتین بنویس بذار جای اون دعاها و اونارو آب ...

بعد سوال دعا نویس ک تموم شد. و فهمید شوهرم همع چس داره‌ اسم شوهرم با مشخصاتش رو توی دفترش نوشت.  گفت اسم افراد خاص رو مینویسم. هه

2810