2777
2789
عنوان

دختر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون ما از یه شهر دیگه اومدیم اینجا من ازدواج کردم اول هرچی تحقیق کردیم همه گفتن خوبن بعدا گفتن ما می ...

تاپیک اخرمو گزارش میزنی عزیزم؟ مرسی❤

❌این کاربری و تاپیکاش کلا فیکه❌ بچه بودم تفریحی میومدم ملتو سر کار میذاشتم ۳ سال تعلیق بودم ادب شدم❌ دیگه صادق شدم❌

چقدر چیپ و بدبخته😑 بعضیا شادی و خوشحالی و اخلاق خوبشون هم ادا و نمایش و از روی حرص دادن و انتقامه

تاپیک اخرمو گزارش میزنی عزیزم؟ مرسی❤

❌این کاربری و تاپیکاش کلا فیکه❌ بچه بودم تفریحی میومدم ملتو سر کار میذاشتم ۳ سال تعلیق بودم ادب شدم❌ دیگه صادق شدم❌

استاتر چرا اینطوری  به کاربرا جواب میدی،تاپیک زدی نظر بدن دیگه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

استاتر چرا اینطوری به کاربرا جواب میدی،تاپیک زدی نظر بدن دیگه

خوب من هزار تا مشغله دارم الان خوابم نمی‌رفت اومدم تاپیک زدم

اون خانوم میگه حتما خیلی موفق شده بسوزونتت که حالا داری تاپیک میزنی دل آدم مبسوزه از این حرف 

اگه برات مهم نیست چرا تا این اندازه درگیرش شدی سر صبح؟ بیخیال اهمیت نده

دلم میخواد این موقع صبح تاپیک بزنم 

عجب گیری کردیم همه میگن اگه مهم نیست چرا صبح تاپیک زدی

استاتر چرا اینطوری به کاربرا جواب میدی،تاپیک زدی نظر بدن دیگه

از جواب دادنش به کاربرا میشه فهمید چرا جاریش اینو آدم حساب نکرده انقدرم سوخته این وقت صبح خواب و از چشاش گرفته ولی اینحام میخواد وانمود کنه براش مهم نیست مثلا که اونم ضایع همه میفهمن فقط بایذ بگم بدبخت جازیش

2810