2777
2789
عنوان

دختر جاریم

1536 بازدید | 71 پست

تقریبا هم سنیم با هم زایمان کردیم ۲ ماه فرق زایمانمونه   و با هم قهریم 

قبلا که با من قهر نبود تو جمع خیلی عادی رفتار می‌کرد اصلا هیچ بچه ای رو صدا نمیکرد یا با کسی گرم نمیگرفت

حالا دیشب همه جمع بودیم یجا

واااای همش بچه ها رو صدا میزد قربون صداشون میرفت پا میشد ظرف می‌شست چایی می‌ریخت درصورتی که قبلا دست نمیزد.

الکی بلند بلند میخندید 

منو میگی مات مونده بودم   

واقعا چرا فکر میکنه اینجور لج من در میاد یا مثلا من حرص میخورم?

ما تو یه شهر کوچیک هستیم تقریبا همه همدیگرو می‌شناسن

همههههه پشت سر خانواده شوهرم بد میگن خیییییییلی وحشین خیییییلی 

شما نباید اجازه بدی کسی بد خانواده شوهرت رو بگه چون الان دیگه خانواده شماست 

بعد هم چرا فکر میکنی جاریت میخاد حرص شما رو دربیاره ؟؟؟؟؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدااا ولی اگه میشناختی چرا عروس همچین خونواده ای شدی؟! 

حالا هم به یه ورت بگیر بچه تو رو ، تو و شوهرت باید دوست داشته باشین بقیش الکی و ظاهریه... 

به این رفتارای چیپ بخند...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ببخشیدااا ولی اگه میشناختی چرا عروس همچین خونواده ای شدی؟! حالا هم به یه ورت بگیر بچه تو رو ، تو و ش ...

چون ما از یه شهر دیگه اومدیم اینجا من ازدواج کردم اول هرچی تحقیق کردیم همه گفتن خوبن بعدا گفتن ما میدونستیم اینا بدن نمی‌خواستیم مانع ازدواج بشیم 

سعی کن ببخشیش بابت هر رفتاری که باعث رنجش تو شده و ازش هیچ چیز به دل نگیر. اینجوری خودتو نجات میدی از بند مدار منفی و آرامش به خودت هدیه میدی. فقط شکرگذاری صبحگاهی روزانه توی دفترچه مخصوص بنویس برای پروردگار بزرگت و ازش بخواه آرامش و سلامتی و رزق و روزی فراوان شامل حالت بکنه همیشه. یا حق

@name__land

میخواد ببینی ببین چقدر شادم توهم سرتو با چیزی گرم میکردی که حتی نگاشم نکنی و شادی میکردی

من اصلا فرهنگم طرز فکرم  با اینا فرق داره اصلا بقران خندم میگرفت اونجور که اون قهقهه میزد فقط ناراحتم که فکر میکنه الان من برام مهم بوده

دقیقا اینا علائم کسیه که باهات قهو کرده و تو جمع میخواد خودشو خوب و بی تفاوت و... نشون بده

ما وضع مالیم ن از همه بهتره دقیقا از وقتی ماشین خریدیم همشون با ما سر سنگینن

شما نباید اجازه بدی کسی بد خانواده شوهرت رو بگه چون الان دیگه خانواده شماست بعد هم چرا فکر میکنی جار ...

بعد چرا اگه من پامو کج بذارم خانواده شوهرم همه جا پشت من بد میگن ?جواب سوال دومتو نمیدم اگه عقل داشتی خودت میفهمیدی 

2810