توسکا۱۳۴۷ مدیر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 171 عنوان پسری که دوست دختر زیاد داشته | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 37 پست آیا پسری که دوست دختر زیاد داشته و حالا میگه هر کدومم میخواسته بگیره و نشده اینا و بعضا حسرتشو میخوره میتونه کیس خوبی برای ازدواج باشه؟ادعای دین و ایمونم میکنه ولی به همون دوست دختراشم افتخار میکنه یه نوعیزبون بازم باشه امروز | 06:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکا۱۳۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 171 چی بگم .... خستم از نی نی سایت اینجور ادما خودشیفته هستن عزیزم حتما میخواد بعدا توروهم با اونا مقایس ... چه قد خوب گفتی اره خودشیفته س یه کم
چهاربارتعلیقی عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 2018 آرهولی میگه حرام نکردم فقط آشنا شدم آره باهاش ازدواج کن دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
moiiiin عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 868 چه قد خوب گفتی اره خودشیفته س یه کم شایدم اعتماد به نفسش پایینه از خودش در آورده کاربر آقا
mmaryammmmmm عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7939 شایدم اعتماد به نفسش پایینه از خودش در آورده شاید هم میترسه بعدا لو بره، میگه زودتر گفته باشم،حکایت نشه یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
توسکا۱۳۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 171 آره باهاش ازدواج کن زبون باز خطرناکهکلا معتقده میتونه در کنار زنش یه دوستخانم که کاری صحبت کنن داشته باشه و ادمی که ارتباط نداره حیوانه حتی گفت اگه خدا منو به خاطر این میخاد بندازه جهنم بندازه
گلابی_میقولی؟ عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 324 پشمامکاری به کارایی که کرده ندارم اومده این همه چرت و پرت بهت گفته و گفته میخوام تورم بگیرم؟ تاپیک اخرمو گزارش میزنی عزیزم؟ مرسی❤ ❌این کاربری و تاپیکاش کلا فیکه❌ بچه بودم تفریحی میومدم ملتو سر کار میذاشتم ۳ سال تعلیق بودم ادب شدم❌ دیگه صادق شدم❌
گلابی_میقولی؟ عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 324 زبون باز خطرناکهکلا معتقده میتونه در کنار زنش یه دوستخانم که کاری صحبت کنن داشته باشه و ادمی که ارتب ... تاپیک اخرمو گزارش میزنی عزیزم؟ مرسی❤ ❌این کاربری و تاپیکاش کلا فیکه❌ بچه بودم تفریحی میومدم ملتو سر کار میذاشتم ۳ سال تعلیق بودم ادب شدم❌ دیگه صادق شدم❌
توسکا۱۳۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 171 همه توجه داشته باشید استارتر بچه مدرسه ایه و ۱۷و۱۸سالش بیشتر نیست و دنبال کیس ازدواجیهبهتر تاپیکو تر ... نه عزیزم اتفاقا سی سالمه
moiiiin عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 868 شاید هم میترسه بعدا لو بره، میگه زودتر گفته باشم،حکایت نشه آره شاید کاربر آقا
توسکا۱۳۴۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 171 اچ آی وی در کمین است بلاک کن و فرار کن🤣 مطمئنم که از این روابط نداشته ولی خب
چهاربارتعلیقی عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 2018 تاپیک اخرمو گزارش میزنی عزیزم؟ مرسی❤ چرا میخوای پاک بشه؟ دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
کوهستان۵۹ عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 9376 دوست دختر داشتنش رو کاری ندارم چون طبیعیه با جنس مخالف دوست بشن، اماااااا از مرد زبون باز هم متنفرم هم میترسم. ای یار بکِش دستم آنجا که تو آنجایی... مولانای جان
گلابی_میقولی؟ عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 324 چرا میخوای پاک بشه؟ مال ۳ سال پیشه قضیه میخوام کاربریموپاک و صادقانه کنم دیگه ❌این کاربری و تاپیکاش کلا فیکه❌ بچه بودم تفریحی میومدم ملتو سر کار میذاشتم ۳ سال تعلیق بودم ادب شدم❌ دیگه صادق شدم❌