2777
2789
عنوان

دختردارابگن

357 بازدید | 24 پست

شوهرمن هروقت قربون صدقه دخترم میره میگه اینوبه هیچکس نمیدم مال خودمه .جدی هم میگه که همه که نبایدازدواج کنن بهش میگم داری اعتراف میکنی که ازدواج بدبخت کردن دختره که برای دخترخودت نمی پسندیش میگه نه آخه مثل من پیدا نمیشه که😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه پدرا اینو میگن همون دختر بزار ۲۰ سالش بشه هر روز بهش میگن چرا دیگه شوهر نمیکنی بیست سالت شده میخ ...

سوالم همین بود که آیاطبیعیه این حرفش؟ چون روزی حداقل یکبارمیگه اینو

شوهرم با بچه سوم مخالفه میگه اگه دختر بشه باید شوهرش بدیم .

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
بابا پن هیچی نمیگفت ولی اولا اصلا رونمیداد به شوهرم

آخی خب هر پدری یه جور ابراز میکنه دیگه😁

مثلا من من بابام تا حالا چتد بار گفته که خواهر و برادرت که ازدواج کردن تو بمون پیشمون حیفی هیچ جا نرو😂🥴

پ.ن:هیچ پُخ خاصی هم نیستما ولی خب بازم حیفم🥲😂

ماهم اتفاقاسومیه.دوتای دیگه پسرن.چه مشکلی بلشوهر دادن دختر دارن واقعا؟

نمیدونم واقعا،مادرم میگه  دختر نیار تو شوهرت اونا شوهر نمیدین

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
2810