2777
2789
عنوان

دخترم شبا از آیینه تو خونه می‌ترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 52 پست

منم شباصلاتوآیینه خودمونگاه نمیکنم میترسم  یهویه چیزی پشتم باشه یایه گوشه ازخونه من ببینم ماهم توسالن میخابیم آینه هم کناردره وقتی میخام برم دسشویی چشامومیبندم ازکنارآینه ردنیشم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم شباصلاتوآیینه خودمونگاه نمیکنم میترسم یهویه چیزی پشتم باشه یایه گوشه ازخونه من ببینم ماهم توسال ...

نمی‌دونم ترس از آیینه انقد زیاده .ماجرا جالب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا فکر کردن چیزای وحشتناک تو آیینه میبینه ک اینطور گفتن .ولی دخترم تو تاریکی خودشو تو آیینه ک د ...

منم با این سنم بدون چراغ باشه خونه اصلا آیینه رو نگاه نمی کنم🫤

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
نمی‌دونم ترس از آیینه انقد زیاده .ماجرا جالب شد

آخه من پارسال یه فیلم ایرانی بودخیلی ترسناک اسم فیلم روزچهل ویکم یاشب چهل ویکم رودیدم چن تیکشوکه خانمه خودشوتوآینه میدیدیهویکی باچهره وحشتناک اومد بعدبالاپشت بوم وتوحیاطشونم میدیداونوالان شباکه توحیاط میرم بالاپشت وبوم وتوحیاطم نگانمیکنم اونقدسریع میرم دسشویی وبافراربرمیگردم اصلاتواتاق خاب یاآشپزخونه نگانمیکنم 😂😂😂😂😂میترسم اون اونجاباشه 😂نمونش دیشب رفتم‌دسشویی یهویی یادش افتادم وقتی فرارکردم افتادم روپله ها😂😂😂😂😂😂😂😂

آخه من پارسال یه فیلم ایرانی بودخیلی ترسناک اسم فیلم روزچهل ویکم یاشب چهل ویکم رودیدم چن تیکشوکه خان ...

بخاطر ی فیلم خودتو داغون کردی .من اصلا نگاه نمیکنم این فیلما رو .حتی اگر بگن ترس نداره بابا بیا ببین نگاه نمیکنم

حتی فیلمای جنایی .چون همینقدر رو ذهن اثر میزاره