2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 127 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایدخانمام باشن ولی خیلی کم ولی آقایون این مدلی پره اینقده که توخونه روخانماشون شاخ شدن وعرزدن ببخشی ...

من خیلی دوست دارم پد رش و در بیارم ولی نمیخوام واسه خودم دردسر درست کنم از یه طرف امثال اینا باید آدم شن نمیدونم چیکار کنم این آقایون هم گفتن که ما میایم شهادت میدیم واسه رفتارای زشت این آقا

وقتی با مرد تو کوچه خیابون دعوا کنه زنی  ۹۵ درصد همین اتفاق می افته. فقط باید سکوت کنی و حقو بهش بدی و رد بشی. جز این بشه مورد فحش های رکیک و کتک قرار میگیرین. پلیس هم هیچ وقت نمیاد یا اونقدر دیر ک همه چی تموم شده

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
شایدخانمام باشن ولی خیلی کم ولی آقایون این مدلی پره اینقده که توخونه روخانماشون شاخ شدن وعرزدن ببخشی ...

اینا از ذات و تربیت خانوادع و آموزش و پرورش نشآت میگیرع. متاسفانه از انسانیت خعلی دوریم

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
من خیلی دوست دارم پد رش و در بیارم ولی نمیخوام واسه خودم دردسر درست کنم از یه طرف امثال اینا باید آد ...

گلم اگه اون آقامحل کارو خونه تون وبلده اگه فک می کنی شره دردسردرست می کنه بی خیال ولی اگه بلدنیست شکایت کن پدرشم درآمدفش وناسزا هم جریمه نقدی داره هم زندان

وقتی با مرد تو کوچه خیابون دعوا کنه زنی ۹۵ درصد همین اتفاق می افته. فقط باید سکوت کنی و حقو بهش بدی ...

اومد زد به ماشینم از عمد منم تازه تصادف کرده بودم کلی هزینه داده بودم دیگه دست خودم نبود کاش سکوت میکردم حد خودم و پایین نمیوردم 

فقط کاش ازم فیلم نگرفته باشه کسی دارم از استرس میمیرم

اومد زد به ماشینم از عمد منم تازه تصادف کرده بودم کلی هزینه داده بودم دیگه دست خودم نبود کاش سکوت می ...

اگ راه میدادی و کوتاه میومدی نمیزد ب ماشینت

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
چیکار ؟ میشه بگید؟ چون هم نمیخوام اسم و فامیلم و بدونه نه میخوام خانوادم و کسی بفهمه هم میخوام پد رش ...

کامنت قبلی گفتم خدمتتون، اونجا واقعیت رو بگید حتی اگر منظوردار مزاحمتون شدع بود. گفتن واقعیت خعلی کمکتون میکنع

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
2810