2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا چی؟ من خیلی میترسم. از اینکه یکی اخلاقش عوض بشه. ببین من دوست دارم محبت و توجه کافی بگیرم فکرکن ...

کسی عوض نمیشه . در ابتدا دقت کن . ببین اولین حسی که از خواستگار میگیری چی هست . اولین حس صدمین حس هم هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

خب باید حتما عاشق بشن؟ اگه سنتی بیاد خواستگاری بعدش چی

من و همسرم هم سنتی بودیم اما گذاشتیم وقتی عاشق هم شدیم در مورد بچه صحبت کنیم آخه به کسب که تازه اومده بعد هیچ حسی هم بهش نداشتم خوشم نمی اومد در مورد این چیزا صحبت بشه،حالا آدما با هم فرق دارن زمونه هم فرق کرده

کسی عوض نمیشه . در ابتدا دقت کن . ببین اولین حسی که از خواستگار میگیری چی هست . اولین حس صدمین حس هم ...

من تا حالا اصلا نذاشتن با جنس مخالف درست بتونم حرف بزنم انقد که هی سخت گرفتن 

من و همسرم هم سنتی بودیم اما گذاشتیم وقتی عاشق هم شدیم در مورد بچه صحبت کنیم آخه به کسب که تازه اومد ...

من متوجه نمیشم عاشق بشیم یعنی چی؟ من خونواده م میخوان خواستگار سنتی باشه دقیقا کجا عاشق شیم

😂 حالا اسی بنده خدا راست میگنااامن و شوهرم تو عقد بود اونم موقعی که پیش هم بودیم در مورد بچه تونستی ...

شوهر من شب خاستگاری پرو گفت هفت تا بچه میخوام 😂🤦🏻‍♀️

منم خندم گرفت گفتم دوتا بیشتر نمیتونم من شرمنده اخلاق ورزشیت😂

البته فامیلیم یکم راحت تر بودم 

کلا مردا روشون بازه خواهر من 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چرا دیگه من هرکی دیدم چاق شده

من نشدم

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

والا درد زایمان خودش مکافاته

درسته ولی ارزششو داره

وقتی ی لبخند بزنه همشو یادت میره 

خدااا قند تو دل ادم اب میشه 

بعد رعایت کنی قوانین بعد زایمانو اصلا چاق نمیشی گلم 

اون وقتی رعایت نمیکنی بهو شکم میندازی 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

الان دیگه سختگیری ها بی اثره . اگر دختر خودش بخاد کسی نمیتونه جلوشو بگیره .

والا من کلا نظرم برای ازدواج سنتی منفیه. یعنی آشنایی بدون اطلاع خانواده رو میپسندم چون خانواده که بفهمن مهلت نمیدن یه روز بگذره بشناسیش بت میگن زود بیاد خواستگاری که در اینصورت فرقی با سنتی نداره.خودمم سنم بالاست برای همچی دوست ندارم خانواده درجریان باشن چون دخالت میکنن. بعدشم انقد گفتن با آقایون حرف نزن الان در برخورد بااونا بلد نیسنم حرف بزنم

2810