2777
2789
عنوان

اینکه شوهرتون هر روز بهتون صد تومنی بده رو مخ نیست ناموصا

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 51 پست
مرسی مهربون همچنین 🫠🥹

اسی چند دفعه شوهرتو با خودت ببر خرید بزار خسته بشه خودش کارتشو بهت بده بعد کم کم بگو ب کارت خودت واریز کنه هر هفته یا هرماه 

واس غذابگو عزیزم من اینارو با عشق برات میپزم ارواح عمه شوهرت 😂عشقم دوس ندارم در برابرش چیزی بدی چون این‌چیزها قیمت نداره😜ی منتم سرش گذاشتی

دقیقاامشب سرهمین ماهیانه دعوامون شد،حقوقش دادن ه ماه برام۴تومن میزد،این ماه دیدم۲ت من زد،منم گفتم چرا۲،گفت خیلی ولخرجی میکنی ماه پیش برات ۵تومن زدم۴تومن هم داداشت داد برات،بگوببینم چیکارکردی خرج کردی نمونده که ،منم اتیشی شدم گفتم بتوربط نداره چیکا کردم اون پول حق منه بمن میدی من میدونم بندازمش دور یا هرچی دیگه بخودم مربوطه،گفت خیلی لباس میگیری لباس سالی یبارمیگیرن گفتم من همچین نیستم هرچی خوشم بیادمیگیرم ازبچگیم همینطوربودم اون خانومای قدیم بود سالی یبارخریدمیکردن ،من ازهیچیم نمیمونم مگه چندباربدنیامیام ،ازماه پیشم۲تومنم مونده ولی بهش نگفتم،هیچی دیگه اخرش گفت فردا ۲تومنم میزنم ،گفتم ۱تومنم اضافی بزن کم نیارم ادکلنم تموم شده اونم ۲ونیم هس،گفت باشه.

من زمان مجردی هم کارمیکردم هم بابامو داداشم میرسوندن بهم یعنی ازااول عادت ندارم به بی پولی خودشم میدونه بازم حرص میده گاهی،ماه قبل هم تولد ۲تاازدوستام شد،ازطرفی گ

خودم یکم لباس خریدم دیگه۹تومن پرید ،بدبختانه هرماه هم تولد داریم یدونه ازماه ها نیس که تولدیکی نباشه،اونارم من ازخودم میدم کادوهاشونو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاامشب سرهمین ماهیانه دعوامون شد،حقوقش دادن ه ماه برام۴تومن میزد،این ماه دیدم۲ت من زد،منم گفتم چر ...

داداشت مجرده یامتاهل

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دانشجوام میگه درست رو بخون برو سرکار همون معلمی که دوست داری برو ولی کار الکی نمیزاره یبار گفتم می خ ...

خب پس دلیل داری عشقم، و الا بعضی ها نه پولی میدن نه خرید انچنانی حرفشونم اینه چون عقدی و هنوز خونه پدرتی من مجبورنیستم 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•