2777
2789
عنوان

اینکه شوهرتون هر روز بهتون صد تومنی بده رو مخ نیست ناموصا

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 51 پست
خوب کاری کردی، والله شوهر من درآمدش عالیه شغلش آزاده، بعد ۶ سال زندگی تازه امسال چند تا وسیله خونه خ ...

دقیقا من دور و اطراف و نگاه میکنم چند تا تازه عروسیم با هم ازدواج کردیم دقیقا تو یه سال میبینم همشون ماهیانه پول تو جیبی دارن اون وقت این آقا میگه شوهرای اونا کم دارن این حرکت و میزنن تازه انتظار داره من زنزندگی جمع کن باشم این پول هارو تیکه تیکه جمع کنم پس انداز و ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همچین فکری می کنم.لعنتیا آخهه این چه احساس قدرتیه؟! کارتتو بده برم خرید اگه مردی واقعا!😁

😂ولاااا 

بخدا لب تر کنم بهم پول میده تاحالا برام کم نزاشته ولی هرچی تو گوشش میخونم من خوشم نمیاد هی بگم پول بده ماهیانه بده میگه باشه این ماه میده از ماه بعد دوباره مثل قبل میشه

من هرکاری میکنم ماهیانه شوهرم بده فایده نداره(عقدم)همش میگه لازمت شد بهم بگو داشته باشم حتما برات می ...

تو عقدین چطوری میده؟

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

البته قطعا که بهتر میدونید، اما کلا رابطتون مورد پسند نیست، مثلا اگر بتونی ناهار براش آماده کنی و فلاسک پر کنی، چرا این محبتو نکنی که اون از بیرون بگیره، اونم باید از نظر مالی تامین کننده باشه نه اینکه در ازای چیز خاصی پول بده( البته شایدم از باب شوخی و خنده اینجور حساب کرده نه از بابت چرتکه انداختن)

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟
سرکار میزاره بری؟

دانشجوام میگه درست رو بخون برو سرکار همون معلمی که دوست داری برو 

ولی کار الکی نمیزاره یبار گفتم می خوام تو مطب منشی بشم نزاشت گفت خودم هرچی بخوای پول بهت میدم نمی خوام بری 

بچسب به درست

وقتی نمیزاره برم مجبوره تو دوران عقد هرچی خواستم محیا کنه وظیفشه

2810