2777
2789

بهش گفتم هر ماه بهم پول تو جیبی بده گفت هر روز برام ناهار بزاری و فلاسکمو پر کنی پول ناهاری ک بیرون میخورم و میدم ب ط 😐😐منم گفتم همی ابجیت هر ماه شوهرش بهش ۳ میده تازه وضعیت شغلیش از تو بدتره اون وقت هر روز صد تومنی میخایی بدی ب من گفت آره فلان جمع کن و... منم میخواستم جمع کنم برم برای خدم سکه بخرم بعد سکه هارو بدم ب طلا ؛؛ خلاصه استارت این روش دیروز خورد امشب اومده با ذوق رفتم پیشش پولمو بده گفت پول نقدی ندارم یه قشقرقی ب پا کردم الان یادش میفتم خجالت میکشم 😐🤣بیچاره گفت فردا بیشتر میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ولی بزار رک بهت بگم یاد اون سگه افتادم که تشویقی بهش میدن ذوق میکنه میفته دنبال صاحبش صاحبشم از بازی دادنش لذت میبره 

همسر شما داره شمارو بااین روش کنترل میکنا و بازیت میده و لذت میبره 

چرا وارد بازیش میشی !؟ 

برو سرکار خب 

ولی فک کنم چنین مردی اجازه سرکار رفتنم نمیده 

نمیدونم ولی نزار بااین روش بازیت بده 

کاری کن اون بیفته دنبالت نه تو

همون پولو یجا ازش بگیر اینکه هر روز منتظر پول بمونی خیلی سخته و جلوه خوبی نداره و البته خودش باید درک اینو داشته باشه که اول ماه بهتون پول کامل رو بده تا دست شما هر روز جلوش دراز نشه بخاطر ۱۰۰ تومن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ببخشید ولی بزار رک بهت بگم یاد اون سگه افتادم که تشویقی بهش میدن ذوق میکنه میفته دنبال صاحبش صاحبشم ...

عزیزم خب چیکار کردم اون بیفته دنبالم 🤐این روش و ب کار گرفته ک من پوللمو مدیریت کنم آخه ب شدت ولخرم خیلی زیاد شده برم خیابون عروسک یا اسباب بازی میخرم اینم میگه تیکه تیکه پول بگیر و جمع کن 

من هرکاری میکنم ماهیانه شوهرم بده فایده نداره(عقدم)همش میگه لازمت شد بهم بگو داشته باشم حتما برات میریزم

منم در ماه هی میگم دوتومن بده شهریم رو بده لباس می خوام بخرم پول بده پول لیزر بده تا اون باشه ماهیانه بده مثلا اگه می خواست ۳ تومن ماهیانه بده من اینجوری حدودا ۵ ازش میگیرم😂 حاضره کلی پول ازش بگیرم در ماه ولی نگم ماهیانه بده

2810