2777
2789

من یه مدتی بود که کلا تو خودمم. یعنی خییییلی کم میرم بیرون. اکثر اوقات از کار میام خونه و از خونه میرم سرکار حالام که بیکار شدم. من مدلم اینه بیرون نمیرم همش تو اتاقمم.وقتی داداشمم میااد میلی ندارم پیششون بشینم چون خودم هم ذهن درگیر خودمو دارم مشکلات خودمو دارم بخدا انقد فکر تو سرمه.امروز زن داداشم بیرون منو دید گفت تو دیگه کی میای بیرون همش چپیدی تو اتاقت دیگه پیر شدی تا کی دیگه اصلا سرزنش میکرد انگار. نمیدونم چرا ولی انقد اخیرا غصه و مشکلات داشتم سرمو انداختم پایین بعد دیگه ولش کردم رفتم. من میدونم منظورش چیه پیرشدی یعنی ازدواج نکردی تا حالا.

خب چرا نمیری بیرون

مشکلاتت چیه 

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید از سر دلسوزی گفته،  بعدم پیر شدی به معنای ازدواج نکردی نیست وگرنه میتونست بگه مثلا سرو سامون ندادی به زندگیت یا با کسی حرف نمیزنی یا یه عالمه چیز دیگه پیر شدی چه ربطی به ازدواج داره بابا

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی باید مشکلاتمو به زن داداشم بگم؟

ن من پرسیدم 

احتمالا منظورش همین بوده ک نمیری بیرون سنت بالاس مجردی 

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

عزیزم . شما کلا درونگرا هستی .‌‌‌‌‌‌‌‌مواظبباش افسردگی نگیری . بقیش رو ولش کن .

ببین تو اطرافیان با کی بیشتر حال می‌کنی .با همون بیشتر ارتباط بگیر . شما جوونی و مردم انتظار شور و شوق بیشتری دارن ازت به دل نگیر 

2810