2777
2789
عنوان

ی سوال اگ پدر یا کسی از خانواده تهدید ب مرگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 75 پست
من با بیست سال سن فقط ازم ی چت دیده تو گوشی اونم ی چت ساده همش تهدیدم می‌کنه آره تورو میکشم پسره رو ...

هموننننن 

دخترا خواهشا ر.ل نزنید با پسر چت نکنید 

علاوه بر اینکه اون پسره رهاتون میکنه و دلتونو میشکنه 

خانواده بهتون بی اعتماد میشه و تو دعوا هر چیزی رو بهتون نسبت میدن 

اینا تجربه شدس خواهشا قبل رل زدن فکر کنید زندگی رو برای خودتون جهنم نکنید 

چت کردن با یه پسر علاف که برای رابطه ج میخوادتون تهش افسردگی و خودکشیه ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد طرف اومد خاستگاری بابام گفت نه و اینا ازم پرسید میخایش منم گفتم آره گفت من دیگ نمیخامت و. سرتو م ...

میگفتی پدر من نظرمو پرسیدی ولی هرچی خودت بگی منم قبول میکنم 

اینطوری یکم آروم میشن

من با بیست سال سن فقط ازم ی چت دیده تو گوشی اونم ی چت ساده همش تهدیدم می‌کنه آره تورو میکشم پسره رو ...

آخه ساده لوح چرا تو که اینقدر از خانواده ت میترسی یه گوشی دو سیمکارته نمیگیری ؟ یه سیمکارت بگیر و به خانواده ت نگو . هیچ اپلیکیشن پیام رسان هم نصب نکن . روبیکا تحت وب . ایتا تحت وب . تلگرام تحت وب . اینستا تحت وب . کهواگر اومد گوشی تو پک کرد فکر کنه هیچ کدوم اینها رو نداری . مقصر خودتی که بی احتیاطی کردی . تو که فقط چت کردی اگر بابات با زن همسایه فقط چت کنه چی میگی ؟ ساده میگیری که اینجوری باباتو عصبانی میکنی . 

اخی فدای دلت شکسته ت ولی ی مدت زیاد جلو چشمش نباش اگه باز تکرار کرد ب فرد قابل اطمینان خودتو بسپر مث ...

برام دعا کنید 🥺اگ فهمیدین ی دختر فوت کرد از طرف باباش بدونین منم

آخه ساده لوح چرا تو که اینقدر از خانواده ت میترسی یه گوشی دو سیمکارته نمیگیری ؟ یه سیمکارت بگیر و به ...

آخه  می‌دونی چت هم ازم ندیده فقط آمار رسیده بهش ک این دوتا باهمن

2810