2777
2789
عنوان

بحث دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 92 پست
چرا ب سختی حالا

سنتی شدید بودن و دوتا طایفه بودیم ک قسم خورده بودم ب هم دختر و پسر ندن اونا سید و ما خلق

و فقط من و جاریم غریبه هستیم کلا قوم هستن طایفه بزرگی ک همه قوم و پیچ در پیچن

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیز فقط وقتی که دعوت کنن باخانواده میریم،بیرون رفتنم اصلا اجازه نداریم مگه چی بشه،میدونی عزیز ...

خوشبخت بشی 

بنظرم خیلی خوبه. داماد تشنه تر میشه🤣

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

اره منم کارخودموکردم ک باعث شد اینجوری بحثمون شهخانوادم بهش گفتن راجب دعوت کردن اونم ناراحت شدمنم از ...

ببین با دعوا و سرزنش کردنشو لحن بد اصلا جوابشو نده

بگو مثلا من عروسشونم یه بارم زنگ نزدن منو دعوت کنن با لحن دلسوز و ناراحت بیان کن یا با پرخاشگری و...

اینجوری پیش بری نامزدتم نمیاد خونتون

اره منم کارخودموکردم ک باعث شد اینجوری بحثمون شهخانوادم بهش گفتن راجب دعوت کردن اونم ناراحت شدمنم از ...

ناراحتی نداره که عجب 

عزیزم اگه شوهرت پشتته خیلیی کم برو با دعوت برو بهترین کاره

انشاالله که خوشبخت بشی 🩷

سنتی شدید بودن و دوتا طایفه بودیم ک قسم خورده بودم ب هم دختر و پسر ندن اونا سید و ما خلقو فقط من و ج ...

آخی خدا دوستت داشته چ خوب عروسیتون کیه

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

حال و هوای عقد خوبه ولی بحث و دعوانباشهمن که طاقت تحمل این لحظات ندارمچون ادم وابسته ای هم هستم هم م ...

بحث همیشه هست عزیزم 

به مرور قلق هم دستتون میاد 

و کم و کم تر میشه بحثا و اینجوری طولانی نمیشه

تو زندگی مشترک باید صبور و با گذشت باشی 

بحث هم نمکشه دیگه

اتفاقا دلا رو به هم نزدیک تر میکنه 

بیشتر قدر همو میدونین 

به شرطی که نذارین قهر و آشتیتون زیاد شه یا بیشتر از ۲۴ ساعت بشه

ی بار مفصل راجبش صحبت کنید

مشکلات فقط با صحبت حل میشه 

عاشق پیتزا 🍕❤️

ببین با دعوا و سرزنش کردنشو لحن بد اصلا جوابشو ندهبگو مثلا من عروسشونم یه بارم زنگ نزدن منو دعوت کنن ...

من نمیتونستم بگم روم نمیشد براهمین خانوادمم یجوری بهش گفتن اونم ناراحت شد

2810