2777
2789
عنوان

داداشم و زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 141 پست

اولا که جهزیه باید به سلیقه دختر و پسر باشه بعدم چرا نو شو ندادید و اینکه سلیقه دختر با شما حتما فرق داره خودتون ازدواج کردید آیا؟ 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خود عروسم ک گرفتار اینا شدم

اگه خود عروسه هستی که عروسی نگیر پای حرفت وایسا اون اون فرشا رو بنداز بیرون یا اصلا عروسی نگیر 

خدا ازشون نگذره به حق این ماه عزیز، سر عزیزترین شون بیاد

من خود عروسم ک گرفتار اینا شدم

خودت عروسی و باهات این رفتار شده؟؟؟ 

من واقعا حرفم همونه که بالا گفتم. زشت بوده کار خانواده داماد. اگر باهات این رفتار رو کردن حق داری ناراحت بشی. فقط اگه میخوای در صلح و دوستی زندگی کنی خودت واکنشی نشون نده. از طریق همسرت هر اقدامی لازم هست بکن. 

چ قوم زبون نفهمی گیرت افتاده عزیزم حتما خریدهایی ک اونا کردن هم با سلیقه خودشون بوده؟

یه سری خریدا من شوهرم خریدم .. بقیشون رفتن خودشون خریدن وچیدن حتی بم نگفتن بیا خونت داریم میچینیم .. بعد فهمیدم فرشه مال سالن خیاطی خواهرش بوده نخاسته داده به داداشش .. خوب منم خانوادم دوس داشتن به همسرم کادو بدن فرش نو .. کجاش عیبه ک همسرم میگه پهنش نمیکنم ب منو و خانوادم بی احترامی کردی

نه از قبل داشتیم تو سالن خیاطی من بود جمش کردم الان دادیم بشون

اگر به خود شما فرش کهنه می دادن ناراحت نمی شدین چرا اینکار رو کردین اگر پولشو ندارید بگید بهشون درکتون می کنند خودشون خرد خرد می خرند ولی چیز کهنه بدهید بهشون ناراحت کننده و حتی سم این سایت هستش

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
یه سری خریدا من شوهرم خریدم .. بقیشون رفتن خودشون خریدن وچیدن حتی بم نگفتن بیا خونت داریم میچینیم .. ...

مردا کی این چیزا حالیشونه همش زیر سر مادر و خواهرشه

اول زندگیتو زهر نکن فرش اونارو یک دوماه بنداز بعد جمعش کن

یه سری خریدا من شوهرم خریدم .. بقیشون رفتن خودشون خریدن وچیدن حتی بم نگفتن بیا خونت داریم میچینیم .. ...

حرف تو دهنش گذاشتن تو فقط بگو اوکی همون کهنه پهن فقط هرکی اومد دید و فهمید خودتو خونوادت عرضه خرید نو نداشتین انشالله که بهتون بر نخوره 

2810