2777
2789
عنوان

داداشم و زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2943 بازدید | 141 پست
میگم چون ما پهن کردیم بدون فرش ک نمونده .. الان داداشم از ما خجالت نمیکشه فرشامون بلند کنه فرش زنش پ ...

خب زندگی خودشونه،چرا کاری میکنید داداشتون خجالت زده بشه اخه!!! اتفاقا حق رو به زنش بدید بذارید زندگی ب کامشون بمونه 

وای خدا باورم نمیشه سر چه چیزایی مشکل درست میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قصدشون ازینکار این نیس شما فرش کهنه پهن کردید ما نوشو خریدیم برا دخترمون؟

آره چرا باید خونه نو عروس فرش کهنه پهن بشه، خدا از آدمایی مثل شما نگذره که آنیش می ندازین زندگی نو عروس 

تو رو خدا ما بین زندگیشون با اینحرفای بیهوده ناراحتی ایجاد نکنید حتمن شما ب برادرتون چیزی گفتین ک ب خانمش گفته فرشارو پهن نمیکنم عوض تشکر کردن از عروستون دارین کاری میکنید ازتون کینه ب دل بگیره ببین بعدها میاین میگین زنداداشام نمیاد خونمون باهامون مچ نیس و فلان.. الان ب اندازه کافی برا جشنشون استرس دارن بهشون آرامش و شادی بدین لطفا

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
میگم چون ما پهن کردیم بدون فرش ک نمونده .. الان داداشم از ما خجالت نمیکشه فرشامون بلند کنه فرش زنش پ ...

یعنی واقعا این تفکر توعه ؟ فرش دست دوم واسه خونه نو عروس زشت نیست خدایی؟

حس میکنم الکی میگی تاپیکت بره بالا وگرنه آدمی ب این بی منطقی ندیدم خودتو بزار جای دختره 

وای باورم نمیشه قالی دست دو بدن به عروس!!!!! تازه شاکی هم باشن چرا عوض کرد و نو خرید!!! به قدر کفایت توهین کردید به بنده خدا با این کار. دیگه بهش گیر ندید به نظرم طفلی اعصابش بیشتر خرد نشه. من درک نمیکنم حتی چیزی نو هم باشه به سلیقه‌ی خود خانواده داماد خریده بشه. بهتره عروس رو ببرن در حد وسعشون بهش اجازه‌ی انتخاب مدل و طرح مورد نظر خودش رو بدن. اون بنده خدا میخواد استفاده کنه و تازه باید به باقی وسایلش هم بیاد. 

واقعا آدم چه چیزها میبینه و میخونه تو این سایت. تازه از عروس شاکی هم شدید بابت ناراحتیش از تقدیم فرشای مستعمل 🤐🤯

2810