2777
2789
عنوان

داداشم و زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 139 پست

ن چ حقی

احترام گذاشتن ب دخترشون

اتفاقا خوب کاری کردن

عزیزم خیلی زشته ک ب نو عروس فرش استفاده شده دادین

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
میگم چون ما پهن کردیم بدون فرش ک نمونده .. الان داداشم از ما خجالت نمیکشه فرشامون بلند کنه فرش زنش پ ...

دوست خوبم برادر شما لازمه باسربلندی فرشهای کهنه ی شما رو برداره و فرش‌های نو پهن کنه، بی احترامی با شما بوده که فرشهای کهنه پهن کردید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب هیچ عنوان حق نداریدزندگی خود عروسه عروستونه ک باید تواون خونه زندگی کنه پس باید باب میلش باشهنمیدو ...

دقیقا برای منم مثل یه کابوسه 

اونم فرش که دیزاین خونه رو ۵۰ درصد عوض میکنه قشنگ 😕

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
میگم چون ما پهن کردیم بدون فرش ک نمونده .. الان داداشم از ما خجالت نمیکشه فرشامون بلند کنه فرش زنش پ ...

ببین من نمیدونم یعنی اینقدر این رسم شماست که این حرکتو عیب میدونید والا ما از تقریباً تمام جهاز با دختره مگر اینکه چند قلم مثل تلویزیون و اسپیلت...داماد تهیه کنه واسه همین خوشحالم که عروستون فرش تهیه کرده 

دیر شد،...در من اگر هم شور و شوقی بود مُرد...💔🥀

از همه دوستان معذرت میخوام اما واقعا نمونه بارز یه آدم بیشعور هستین و خونه خراب کن!

اولا که نباید وسایل و لوازم کهنه رو بدین به یه تازه عروس

بعدش حالا که انقد بیشعوری و دادی نباید دخالت کنی که اون میخواد اون وسیله رو یا نه اتفاقا کار درست اونا کردن که واسه دخترشون نو خریدن

استارتر انصاف رو رعایت کنید خودتون باشید ناراحت نمیشید؟اینکه اول عروسی کهنه زیر پات باشه،درسته خیلی ها دوتایی عروس داماد دلشون میخواد میرن وسایل دست دوم میگیرن ولی دیگه شما کارتون بنظرم درست نبوده

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

خب دلشون می‌خواسته فرش نو پهن کنه تو خونه‌ دخترش 

حمایت کردند 

چقدر نمک نشناس و دنبال حاشیه هستید 

خداروشکر کنید که خریده 

بیچاره اون دختر قراره چی بکشه از دست حاشیه سازی شما 

من دو پسر نوجوان دارم عمرا از این خاله زنک بازی ها سر خودشون و همسر ایندشون در بیارم 

والا گناهه آدم اینطوری بد دل و دنبال زیر بغل مار باشه 

جدی میگی یا شوخی میکنی؟

اینقد ناراحتیت برام قابل هضم نیست و بی معنیه که حس میکنم داری شوخی میکنی

اخه شما فرش استفاده شده پهن کردید حالا که دلشون خواسته نوشو برا دخترشون بگیرن چرابهتون برمیخوره، یلحظه خودتون رو جای دختره و خانوادش بذارید اگه خانواده شوهرتون وسیله استفاده شده بذارن توی جهازتون بهتون برنمیخوره!!!!!!!!

اصلا چرا باید بین دونفر دخالت کنید؟؟؟ زندگی خودشونو چرا دنبال شرییییدددددد 

2810