2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین کار من اشتباهه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 21 پست
والا بقیه اخلاقاشو باید زیر نظر بگیری ولی از پسرایی که تو رو دروایسی بقیه دخترا می مونن خوشم نمیاداو ...

اخلاقای دیگش چطوری بفمم مثل ادمم برام وقت نمیزاره...

چن شب پیش با ی اکانت فیک امتحانش کردم گفت من رل دارم...

منم ،بهشم گفت زشت کاریه ک تو میدونی من حساسم انجام میدی گف تو حساسع الکی دیگ

نه رفیقاش منو فالو نکردن چون رفیقاش نمیدونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقای دیگش چطوری بفمم مثل ادمم برام وقت نمیزاره...چن شب پیش با ی اکانت فیک امتحانش کردم گفت من رل ...

چرا رفیقاش نمی دونن 

حتما کانالو ببین مخصوصا بابت اون جمله ات که نوشتی واست وقت نمی ذاره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عزیزدلم قدر خودتو بدون تو ارزش اینو داری که باهات مثل یک پرنسس رفتار بشه نزار کسی با روانت بازی کنه

چشم عزیزم ولی متاسفانه اون هم انگار قدر منو نمیدونع چون من تا الان با بی پولیش دودی بودنش گذشتش ک خوب نبوده ساختم کنار اومدم ولی اون انگار متوجه نیست💔

چرا رفیقاش نمی دونن حتما کانالو ببین مخصوصا بابت اون جمله ات که نوشتی واست وقت نمی ذاره

نمیدونم چرا نمیگه حتی بش گفم امشب زنگ بزن گف پیش رفیقامم نمیتونم

اهان چشم مرسی گلم

چشم عزیزم ولی متاسفانه اون هم انگار قدر منو نمیدونع چون من تا الان با بی پولیش دودی بودنش گذشتش ک خو ...

عزیزم ماهی و هر وقت که از اب بگیری تازس

تمومش کن!!!

حتی اگه از اشک و غصه چند ماه خواب و خوراک نداشتی اشکالی نداره

حداقل ارزش خودتو حفظ کردی

حداقل راه رو برای مردی که باهات درست رفتار کنه باز کردی

نمیدونم چرا نمیگه حتی بش گفم امشب زنگ بزن گف پیش رفیقامم نمیتونماهان چشم مرسی گلم

حتما کانالو ببین 

رو خودت کار کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا