2777
2789
عنوان

کسی هست از شوهرش متنفر باشه ولی مجبور به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چه حرفیه، برو با بچه ات عشق و صفا. سیب زمینی پنیری درست کن ذرت مکزیکی یا چیپس و ماست موسیر ب ...

اون فقط یکسالشه 😅

اره عزیزم فقط وقتو زندگیمو تا وقتی زنده باشم برای پسرم میزارم با خنده های اون میخندم اون خوشحال باشه منم خوشحالم 🙂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

عاشق معشوق دیدم واسه هم می‌مردن بعد از ازدواج دمپایی پرت می‌کردن سمت همدیگه.

دوست داشتم عاشق شم و شکست بخورم و پای اشتباهم وایسم بگم انتخاب خودم بود فدای سرم اشتباه کردم 

اما زور خانواده بود بالای سرم تو ازدواج.. الان هر وقت بحثم میشه به خانواده ام میگم همش تقصیر شماست هیچوقت ننیبخشمتون نابود کردین آینده ام رو

بره قرض کنه خرج زن مریضش کنه. وظیفه اشه. مگه شوهر بودن فقط تو خوشی هاست

دیگه هیشکی قرض نمیده همین همه زندگی خودشونو بچرخونن...خب خیلیا میرن دولتی بستگی به شرایط زندگی ها باید زندگی کرد ...البته ایشون رو نمیگم کلی گفتم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
متنفرم از همه مردا تمام عشقمو‌ می‌خوام برای پسرم خرج کنم همین الان هم همینه و با سه سال سن آنقدر بهم ...

منم بچه ام سه سالشه

شوهرم بمیره حتما ازدواج می کنم دوباره تا عشقو تجربه کنم 

منم بچه ام سه سالشهشوهرم بمیره حتما ازدواج می کنم دوباره تا عشقو تجربه کنم

🤐🫥یاخدا...گناه داره این حرف رو نزن

دلم عشق میخواد خیلی ناجور، محبت کلامی، رضایت جنسی، دست و دلبازی اینا کمترین حقوق یک زنه که مرد مکلف ...

دیگه بچه داری ....برای من قبل ازدواج وبچه اینجور چیزا مهم بود الان دیگه بنظرم بچم اولویته ...البته ماهمو دوست داریم شوهرم عاشقه منم دوسش دارم

اینجوری میگی ازدواج سنتی رو از چشم همه میندازی منم سنتی ازدواج کردم و عاشق شوهرمم همه یجور نیستن شاید اخلاق شوهرت حتما خوب نیست گل

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

2810