2777
2789

خانمای عزیز زیبایی ظاهری ده بیست سال جوونی هست برید دنبال اهداف وچیزای  بالاتر و پایدار تر 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته اما به هر حال این دوره همه به ظاهر نگاه میکنن 

انشگت شمار هستن کسایی که از زاویه دیگه ای نگاه کنن به آدما

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
عشق و حالش رو کرده زیبا بوده روحیه هم داشته به خاطر موقعیتشخب همه پیر میشیم چه زیبا چه معمولی

نه ببین کلا حرفم یه چیز دیگست اگه یه خانم تمام سرمایش زیبایی باشه هرچی سنش بره بالاتر قراره از دستش بده وازلین موضوع زجر بکشه 

عشق و حالش رو کرده زیبا بوده روحیه هم داشته به خاطر موقعیتشخب همه پیر میشیم چه زیبا چه معمولی

خب ادم یه حسی میگیره

اون همه زیبایی کجا رفته؟

هممون پیر میشیم منظورش اینه بخاطرِ زیباییت مغرور نشی چون زیبایی یه روز تموم میشه.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
خانمای عزیز زیبایی ظاهری ده بیست سال جوونی هست برید دنبال اهداف وچیزای بالاتر و پایدار تر

من حرفتونو قبول دارم 

اما خوده من اگه داخل جمعی برم که همه به زیبایی و تیپشون اهمیت دادن من ساده باشم اعتماد به نفسم صفر میشه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خب ادم یه حسی میگیرهاون همه زیبایی کجا رفته؟هممون پیر میشیم منظورش اینه بخاطرِ زیباییت مغرور نشی چون ...

دقیقا 

درکل آدم نباید به چیزی که خودمون توش نقشی نداشتیم وپایدارم نیست مغرور بشیم 

خانمای عزیز زیبایی ظاهری ده بیست سال جوونی هست برید دنبال اهداف وچیزای بالاتر و پایدار تر

دقیفا

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
درسته اما به هر حال این دوره همه به ظاهر نگاه میکنن انشگت شمار هستن کسایی که از زاویه دیگه ای نگاه ک ...

به نظرم اینجوری ارزش انسان میاد پایین که واقعا هم همینه 

2810